Huawei пропонує перехід до нової парадигм галузевої цифрової трансформації

Для розвитку майбутнього інтелектуального суспільства терміново необхідний перехід до нової парадигми галузевої цифрової трансформації. Таку думку висловив Пен Чжун'ян (Peng Zhongyang), член правління та президент підрозділу Huawei Enterprise BG, під час виступу на конференції Huawei Connect 2020.

За його словами, щоб сприяти галузевій диджиталізації, необхідно зосередитися на запитах клієнтів, реалізувати нову парадигму завдяки інноваціям на основі сценаріїв, а також за допомогою синергії п'яти основних технологічних областей створити цифрову екосистему, що принесе взаємну вигоду та допоможе створити нову цінність для галузей.

Передові технології, галузеві ноу-хау та практики

У роботі над Маланшанським парком (Китай) відео – та креативних індустрій Huawei співпрацювала з клієнтами та партнерами, щоб створити хмарну платформу для процесу зйомок та оптимізувати відеовиробництво – від зйомки та монтування потокового відео до зберігання відео та передачі відеосигналу, скоротивши цикл на 30%, а вартість – на 20%.

У 2018 році логістичний парк Huawei у Дунгуані (Китай) пройшов трансформацію, яка тривала пів року. Завдяки автоматизованому обладнанню та інтелектуальним алгоритмам ефективність доставки (обсяг доставлених товарів на душу населення) збільшилася на 67%, а цикл доставки скоротився більш ніж на 50%.

Пен Чжун'ян завершив промову словами: "При диджиталізації сценаріїв вирішальними є три фактори. Перший – передова технологія, що дозволяє інтегрувати інформаційні та комунікаційні технології (ІКТ) з основними сценаріями. Другий – галузеве ноу-хау, де ми повинні розібратися в деталях галузі та дослідити галузеві знання. Третій – виконання. Тобто потрібно втілити все це в життя, перетворивши теорії у реальність за допомогою постійних досліджень та інновацій"

Нова парадигма цифрової трансформації

Цифрова екосистема, з якою Huawei створює та поширює цінності, має вирішальне значення для формування успішного цифрового майбутнього.

В епоху цифрових технологій суть бізнесу полягає в загальному зростанні та досягненні безпрограшних результатів, а не в участі у грі з нульовою сумою. З цією метою Huawei пропонує побудувати "куб цифрової екосистеми" з трьох вимірів. Перший вимір – орієнтуватися на майбутнє диджиталізації та розібратися у незадоволених потребах на основі багатьох сегментованих сценаріїв у різних галузях, що є передумовою зростання. Другий вимір – поєднання можливостей різних партнерів і застосування їхніх сильних сторін, що є фундаментом для прискореного зростання бізнесів. Третій – розробка різних підходів до співпраці і бізнес-моделей, а також докладання цілеспрямованих зусиль для створення і спільного використання цінностей. Це рушійна сила, що сприяє розширенню масштабів ринку.

Розглянемо як приклад аеропорт у місті Шеньчжень. Співпрацюючи із провідними у галузі партнерами з розробки системних рішень і базуючись на синергії 5 технологічних сфер, що поєднують кінцеві пристрої, управління даними і застосування у галузі, Huawei розробила різні сегментовані рішення на базі сценаріїв використання. Серед них – планування польоту, розміщення стендів та наземне забезпечення. В 2019 році це допомогло зменшити кількість пасажирів, які користуються послугами міжтермінального автобуса, на майже 2,6 млн осіб, покращивши ефективність перевірки безпеки на 60%. Це призвело до посилення безпеки і покращення продуктивності аеропорту та користувацького досвіду для мандрівників.

Наразі Huawei розробила 100 рішень на базі різних сценаріїв використання, створюючи більшу цінність для галузі разом із партнерами.

"Ви не можете відкрити нові землі зі старою мапою", – додав Пен Чжун’ян. Він закликав клієнтів прийняти зміни і створити нову парадигму галузевої цифрової трансформації для кращого майбутнього.

Huawei Connect 2020 – щорічна флагманська конференція, організована компанією Huawei для глобальної індустрії ІКТ. Цьогоріч захід проходить з 23 до 26 вересня у Шанхаї. Huawei Connect – відкрита платформа, що покликана допомогти клієнтам і партнерам компанії адаптуватися до змін, ділитися досвідом і співпрацювати для створення нової цінності. На цьогорічному заході досліджуватимуться тренди і можливості щодо цифровізації галузі; будуть продемонстровані передові ІКТ-технології, продукти та рішення; будуть представлені результати спільних інновацій; експерти розкажуть про найкращі практики у сфері цифрової трансформації. Ключова мета заходу – побудова відкритої і надійної екосистеми, що відкриє нові можливості для всіх зацікавлених сторін і створить нову цінність для всіх галузей. Щоб отримати більше інформації, будь ласка, перейдіть за посиланням: https://www.huawei.com/en/events/huaweiconnect2020/.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации