Hewlett Packard Enterprise представляє HPE MSA Gen6 hands-free рішення для зберігання даних

У вересні провідна глобальна компанія Hewlett Packard Enterprise (HPE) представила світу найновіше оновлення модульного інтелектуального масиву HPE Modular Smart Array (MSA). HPE MSA Gen 6 – це гібрідне рішення початкового рівня на основі флеш-накопичувачів, покликане вирішити потреби малого і середнього бізнесу зі зберігання даних та забезпечити продуктивність і автоматизацію процесів навіть при обмеженому бюджеті.

Просто встановити, легко керувати

У пошуках ідеального сховища підприємства малого і середнього бізнесу часто вимушені балансувати між розміром бюджету, складністю архітектури та ризиками, що спіткають звідусіль. HPE MSA Gen 6 – це збалансоване рішення, яке враховує всі три фактори.

Так, значно скоротити витрати підприємствам допоможуть нові сервіси даних та модернізована архітектура, яка включає ряд нових високопродуктивних контролерів iSCSI, SAS і Fibre Channel Gen6, а також вибір жорстких дисків і твердотільних накопичувачів. Функція багаторівневого зберігання переміщує найгарячіші дані на найшвидші носії в режимі реального часу, дозволяючи клієнтам більш ефективно максимізувати продуктивність SSD і ємність HDD в залежності від потреб робочого навантаження.

Сучасна архітектура та сервіси обробки даних також значно спрощують роботу зі сховищем: для встановлення MSA Gen 6 не потрібні спеціалізовані знання в галузі IT. Виробник користується філософією "встанови та забудь", тому сховище передбачає інтуїтивне налаштування та легке керування в режимі hands-free.

І нарешті, захистити свої найцінніші дані малий і середній бізнес може завдяки модульним інтелектуальним масивам HPE Modular Smart Arrays (MSA), водночас забезпечуючи легкий доступ до них для співробітників, незалежно від розташування їх робочого місця. 

"HPE MSA ідеально підходить підприємствам, яким потрібне надійне, просте і недороге рішення для зберігання даних. Рішення, що забезпечує чудову роботу наявних сервісів, допомагає легко адаптуватися та рости при розвитку бізнесу, – сказав Василь Візгин, менеджер по продуктах зберігання даних. – Я особливо полюбляю та рекомендую можливості автоматичного багаторівневого зберігання у реальному часі, які забезпечують продуктивність, необхідну для роботи додатків, та при цьому пропонують гнучке рішення корпоративного рівня для зберігання даних за доступною ціною.

Нові функції HPE MSA Gen 6: простота, гнучкість, продуктивність

Портфель систем зберігання HPE початкового рівня, як і раніше, дозволяє замовникам використовувати переваги продуктивності, простоти і гнучкості в широкому діапазоні потреб бізнесу. Розглянемо основні оновлення сервісу.

  • Новий інструмент HPE MSA Health Check захищає від простоїв і вчасно передбачає збої, тому компанія може більше не хвилюватися за IT-складову та повністю зосередитися на процвітанні свого бізнесу. Тести компанії показують, що клієнти, які активно використовують функцію MSA Health Check, звертаються до служби підтримки HPE MSA на 76% менше. 
  • Нова архітектура RAID-контролера Gen6 забезпечує до 50% вищу продуктивність у порівнянні з попередніми контролерами Gen5. Затримки системи знижені, що забезпечує швидший доступ до програм та даних.
  • Удосконалення в опції багаторівневого зберігання Performance Tiering дозволяють налаштувати високопродуктивне рішення SAN з мінімальною кількістю твердотільних накопичувачів. Це дозволяє HPE MSA забезпечувати прискорення додатків при різноманітних робочих навантаженнях. У моделях Gen6 використовується новий інтелектуальний алгоритм Tiering 2.0, який забезпечує прискорення додатків при різноманітних робочих навантаженнях до 45% більше, ніж попередні моделі. Автоматично реагуючи на зміни введення-виведення в режимі реального часу, розширена опція Performance Tiering допомагає зберігати "гарячі" дані на найшвидших носіях (таких як SSD Flash), додатково прискорюючи час доступу і підвищуючи продуктивність як системи, так і користувачів.
  • MSA Data Protection Plus (MSA-DP+), нова функція захисту даних на основі RAID, істотно покращує традиційну технологію RAID. Якщо диск виходить з ладу, продуктивність відновлення в 25 разів вище, ніж у RAID 6. Це означає, що диск можна відновити в найкоротші терміни. Така функція може усунути необхідність в запасних дисках в режимі очікування і значно спростити розширення або збільшення ємності вашого масиву. Ця функція захисту поширюється на всі диски і виключає виділені запасні жорсткі диски, що не використовуються, для підвищення загальної ефективності та продуктивності системи. У разі збою диска MSA DP+ скорочує час відновлення майже в 25 разів, значно скорочуючи час знаходження масиву в погіршеному або уразливому стані.
  • Інтеграція з HPE Cloud Volumes Backup покликана надати клієнтам простий і недорогий шлях до захисту даних в хмарі, заощадивши кошти на окремому пристрої резервного копіювання. За допомогою HPE Cloud Volumes Backup, замовники можуть швидко перенести свої дані до хмари без зміни наявних робочих навантажень резервного копіювання. Хмарні сервіси HPE Cloud Volumes Backup тепер також доступні через HPE GreenLake.

Три моделі доступного та простого зберігання

HPE MSA Storage є провідним рішенням для серверів HPE ProLiant. Тепер воно охоплює три нові моделі Gen6, які забезпечують просте, високопродуктивне, готове до використання флеш-сховище для малого і середнього бізнесу:

  • HPE MSA 1060: для користувачів з фіксованою ємністю і продуктивністю, для підтримки невеликих ІТ-навантажень
  • HPE MSA 2060: для більш масштабних динамічних робочих навантажень. Має більш як удвічі вищу продуктивність і майже втричі більшу ємність в порівнянні з HPE MSA 1060.
  • HPE MSA 2062: для користувачів з високими вимогами, які з самого початку шукають ідеальне багаторівневе сховище. Включає HPE MSA 2060 в комплекті з двома твердотільними накопичувачами ємністю 1,92 ТБ і ліцензією Advanced Data Service, що дає користувачеві економію до 31% від роздрібної ціни.

Всі масиви MSA Gen6 включають стандартний набір функцій, які ідеально підходять для клієнтів малого та середнього бізнесу, що бажають перейти на гібридну флеш-інфраструктуру SAN. Нова утиліта HPE MSA Storage Management (SMU v4) забезпечує інтуїтивно зрозумілі, покрокові керовані робочі процеси, які налаштовують масив прямо з коробки, усувають типові помилки і значно покращують взаємодію з користувачем. 

Понад десятиліття удосконалення сервісу 

HPE MSA – це більш як 10 років досвіду і впровадження технологічних інновацій, які роблять сховища SAN простішими, швидшими та надійнішими. З появою MSA Gen6 HPE ще більше вдосконалили високоякісний та надійний продукт. Нові моделі Gen6 вдосконалюють сховище початкового рівня, відповідаючи сучасним робочим навантаженням, автоматизуючи та спрощуючи ІТ-процеси та захищаючи цінні дані у будь-якому місці. 

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации