Lenovo створила локальний сайт в Україні

Компанія Lenovo в Україні запустила новий портал https://lenovo.ua з онлайн-магазином. Він стане єдиним інтернет-майданчиком, де користувачі зможуть отримувати актуальну інформацію про нові пристрої компанії та події зі світу електроніки, купувати техніку Lenovo і Motorola.

Уже сьогодні на порталі можна знайти вичерпну інформацію про сервісне обслуговування, задавати питання фахівцям, оновити драйвера пристроїв.

Докладні огляди, новинки бренду і презентації технологій, можливості пристроїв, опис користувацького досвіду – тепер про це та багато іншого можна прочитати в блозі Lenovo.

Тут можна отримати інформацію з перших рук про значущі для компанії події і прочитати інтерв'ю з її представниками на теми перспектив розвитку бренду, тенденцій IT-ринку в Україні та світі, особливості технічних рішень для різних сегментів користувачів і багато чого іншого.

У перспективі планується запуск локального форуму, який допоможе об'єднати зусилля технічних фахівців компанії та експертів у сфері технологій, щоб допомагати користувачам у вирішенні їхніх питань, а також стане майданчиком, де зможуть спілкуватися українські "гіки" та інноватори.

Оновлення офіційного інтернет-ресурсу відображає прагнення компанії Lenovo розвивати клієнтський досвід, оптимізувати комунікацію зі споживачами у вирішенні питань і надавати корисний контент. Компанія вирішила відійти від традиційної концепції сайту, щоб перетворити його в щось більше, ніж просто сховище стандартизованої інформації. В результаті користувач отримує цілий ряд переваг – надійність послуг, зручність покупки, можливість бути в курсі технологічних нововведень і основних тенденцій IT-сфери.

Портал https://lenovo.ua доступний для читачів і покупців на двох мовах – українською та російською, і вже успішно обслуговує перших покупців.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации