Samsung офіційно представила новий Galaxy Note9 з покращеним пером S Pen, інтелектуальною камерою та преміальними функціями

Samsung Electronics анонсувала оновлення преміальної серії Note – Galaxy Note9. Серія Note відома за поєднання передових інновацій компанії, і Galaxy Note9 створено з дотриманням цього принципу. Смартфон відрізняється неймовірною продуктивністю, покращеним пером S Pen із можливостями віддаленого управління за допомогою Bluetooth, а також передовою камерою з розумними властивостями зйомки. "Samsung Electronics Україна" повідомляє про можливість оформити попереднє замовлення на Galaxy Note9 з 10 по 30 сепня 2018 року в Україні. Оформити попереднє замовлення можна на на сайті компанії або ресурсах компаній – партнерів. Старт продажів Galaxy Note9 в Україні – 31 серпня, рекомендована роздрібна ціна – 34 999 грн.

Від світанку до ночі

 

Користувачі покладаються на свої смартфони практично в усьому, протягом усього дня, до того ж щодня. Їм потрібен пристрій, який зможе працювати без необхідності пошуку найближчої розетки та не буде просити звільнити пам'ять для нової фотографії. Смартфон, який зможе без проблем впоратися із терміновим завантаженням відео перед посадкою на літак і запустити гру без найменшої затримки.

Користувачам потрібен смартфон, який їх не підведе. Такий, як Galaxy Note9.

  • Батарея для повного дня роботи: Galaxy Note9 отримав акумулятор ємністю 4000 мАг. Це рекордне значення для флагманів лінійки Galaxy, яке гарантує безперервні розмови, листування, ігри та відеоролики з ранку до ночі.
  • Зберігайте більше, видаляйте рідше: Galaxy Note9 – має удвічі більший об’єм вбудованої пам’яті порівняно з попереднім флагманом – 128 ГБ. Завдяки наявності слоту для карт microSD, память Galaxy Note9 може бути разшинера додатково на 512 ГБ. Так користувач буде впевнений у тому, що для нових знімків, відео та іншого контенту точно вистачить місця.
  • Швидкість та потужність: Galaxy Note9 – неймовірно потужний смартфон із передовим 10-нанометровим процесором і підтримкою рекордної швидкості завантаження даних у мережі на ринку (до 1,2 гігабіта за секунду). Це гарантує завантаження та відтворення контенту без будь-яких затримок. До того ж. Galaxy Note9 отримав провідну у галузі систему водно-вуглецевого охолодження та вбудований алгоритм регулювання продуктивності на базі штучного інтелекту. Із його допомогою користувачі отримають високу та, в той же час, стабільну продуктивність.

Еволюція S Pen

Електронне перо S Pen – відмінна риса серії Note, яка є одночасно і втіленням побажань користувачів, і доказом розширення можливостей смартфонів Samsung. S Pen проектувався як інструмент для створення текстів і малюнків, а зараз він став інструментом управління та нових можливостей у руках користувача.

За допомогою підтримки Bluetooth Low-Energy (BLE) новий S Pen дозволяє по-новому взаємодіяти з Galaxy Note9. Всього один клік здатний відтепер робити селфі або групове фото, перемикати слайди презентації, зупиняти та відтворювати відео тощо. Пізніше цього року розробники навіть отримають змогу інтегрувати просунуту BLE-функціональність S Pen у свої додатки .

Інтелектуальна камера для ідеальних знімків

Іноді непросто зробити знімок, який би здавався професійним. Так не повинно бути. Galaxy Note9 отримав найкращу в індустрії камеру Samsung із новими можливостями та технологіями для отримання ідеального зображення.

  • Оптимізатор кадру: камера Galaxy Note9 – найрозумніша за всю історію пристроїв Samsung. Вона використовує елементи штучного інтелекту для визначення елементів кадру – за типом пейзажу й об'єкту. Після цього, камера автоматично включає побачене до однієї з 20 категорій і миттєво оптимізує знімок у відповідності з вибором. Результати приголомшливі – реалістичні фото з насиченими кольорами.
  • Виявлення дефектів: перший кадр не завжди виходить ідеальним. Galaxy Note9 підкаже користувачам, якщо щось піде не так, завдяки чому вони зможуть повторити знімок і не втратити хороший кадр. Смартфон миттєво покаже повідомлення, якщо зображення розмите, людина на фото закрила очі, на лінзі з'явилася пляма або ж на кінцевий результат впливає надлишкове освітлення.
  • Преміальна камера: унікальне поєднання передових програмних функцій і преміального обладнання робить камеру Galaxy Note9 найкращою на ринку. Вона отримала передову технологію зменшення шумів та об'єктив із подвійною апертурою, яка підлаштовується під загальний рівень освітлення за прикладом людського ока. Яким би не було освітлення, Galaxy Note9 гарантує якісні чіткі знімки.

Преміум досвід: від роботи до розваг

Безмежний дисплей – наріжний камінь дизайну смартфонів Samsung. Galaxy Note9 отримав 6,4-дюймовий безмежний Super AMOLED дисплей, який забезпечує передовий досвід роботи з контентом з ефектом занурення. Безмежний дисплей Galaxy Note9 доповнює передова робота з мультимедіа. Її забезпечують стереодинаміки AKG та здатність відтворювати об'ємний звук Dolby Atmos для додаткової реалістичності. Відео на мобільному пристрої ніколи не виглядало та не звучало краще, ніж на Galaxy Note9. YouTube назвала Galaxy Note9 "еталонним пристроєм", який гарантує найкращі емоції при перегляді YouTube у своєму класі.

Galaxy Note9 також здатний працювати з інтерфейсом персонального комп'ютера за допомогою Samsung DeX. Користувачі можуть створювати презентації, обробляти фотографії та переглядати улюблені шоу тільки за участю смартфона. Для полегшеного доступу до Samsung DeX використовуються компактні HDMI-адаптери. При підключенні до монітора Galaxy Note9 може виконувати роль віртуального робочого столу або навіть бути поліфункціональним додатковим дисплеєм. Створюйте замітки за допомогою S Pen під час перегляду відео або використовуйте Galaxy Note9 як трекпад для переміщеня, виділеня та запуску кількох вікон на екрані. Бути максимально продуктивним ще ніколи не було так просто.

Галактика – не межа

Преміальні технології Galaxy стають стандартом разом із Note9: швидка бездротова зарядка, захист від води та пилу по стандарту IP68, а також Samsung Health. Galaxy Note9 оснащений надійною захисною платформою Knox і біометричними сканерами, серед яких відбитків пальців, райдужної оболонки ока та обличчя користувача для гарантії безпеки інформації.

Galaxy Note9 відкриває світ нових можливостей – це портал у цілу екосистему пристроїв і сервісів Samsung. Наприклад, для управління підключеними девайсами можна використовувати додаток SmartThings на Galaxy Note9 або ж отримати більше від персоналізованого розумного асистента Bixby. Разом з анонсом Galaxy Note9 Samsung також представляє співробітництво зі Spotify, що зробить прослуховування музики ще більш простим. Партнерство зі Spotify дозволить із легкістю синхронізувати та передавати музику, плейлисти та подкасти між Galaxy Note9, Galaxy Watch і Smart TV.

Galaxy Note9 буде доступний у чорному (Midnight Black) та лавандовому (Lavender Purple) кольорах із відповідним кольором S Pen, а також синій (Ocean Blue) версії з жовтим пером S Pen.

Попереднє замовлення Samsung Galaxy Note9 в Україні з 10 по 30 сепня 2018 року

При оформленні попереднього замовлення з частковою передоплатою в 3 000 гривень користувачі отримають навушники Harman-Kardon Soho Wireless у подарунок.

При оформленні попереднього замовлення без передоплати користувачі матимуть змогу оформити безвідсотковий кредит на 25 місяців або отримають сертифікат на 2 500 гривень на придбання аксесуарів Samsung.

Приємним бонусом при попередньому замовленні буде можливість отримати Galaxy Note9 за тиждень до офіційного старту продажів – видача пристроїв відбуватиметься з 24 серпня по 10 вересня 2018 року.

Користувачі зможуть придбати смартфон Galaxy Note9 в Україні у версії на 128 Гб у трьох кольорах: чорному, синьому та лавандовому.

Характеристики Samsung Galaxy Note9

Дисплей

6.4-дюймовий Quad HD+ Super AMOLED, 2960x1440 (516ppi)

* Діагональ дисплея вимірюється як прямокутник і не враховує закруглені кути

** Роздільна здатність за замовчуванням – Full HD+. Її можна переключити на Quad HD+ (WQHD+) у налаштуваннях

Камера

Основна: Dual Camera з подвійною OIS (оптичною стабілізацією зображення)

 – Ширококутовий об'єктив: Super Speed Dual Pixel 12МП АФ, F1.5/F2.4, OIS

 – Теле-об'єктив: 12МП АФ, F2.4, OIS

 – 2X оптичний зум, цифровий зум – до 10X

Фронтальна: 8МП АФ, F1.7

Корпус

161.9 x 76.4 x 8.8мм, 201г, IP68 (BLE S Pen: 5.7 x 4.35 x 106.37мм, 3.1г, IP68)

* Відповідність стандарту IP68 на опір впливу води та пилу. На основі випробування – занурення у прісну воду на глибину у 1,5 метра до 30 хвилин

Процесор

10нм 64-бітний восьмиядерний процесор (Макс. 2.7 ГГц + 1.7 ГГц)

10нм 64-бітний восьмиядерний процесор (Макс. 2.8 ГГц + 1.7 ГГц)

*Може відрізнятися у залежності від ринку та оператора

Пам’ять

6ГБ RAM (LPDDR4), 128ГБ + MicroSD слот (до 512ГБ)

*Може відрізнятися у залежності від ринку та оператора

*Фактичний обсяг пам'яті користувача менший за загальну пам’ять через зберігання операційної системи та програмного забезпечення, необхідного для роботи пристрою. Пам'ять користувача буде відрізнятися у залежності від оператора та може змінюватися після оновлення програмного забезпечення.

Сім-карта

Гібридна: одна Nano SIM та одна Nano SIM або слот MicroSD (до 512ГБ)

Акумулятор

4,000мАг

Швидка зарядка – дротова та бездротова

Дротова зарядка сумісна з QC2.0 и AFC

Бездротова зарядка сумісна з WPC та PMA

*Може відрізнятися у залежності від ринку та оператора

ОС

Android 8.1 (Oreo)

Мережа

Покращена 4x4 MIMO, 5CA, LAA, LTE Cat.18

*Може відрізнятися у залежності від ринку та оператора

Підключення

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM,
Bluetooth v 5.0 (LE up to 2Мб/с), ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

*Покриття Galileo та BeiDou може бути обмежене.

Платежі

NFC, MST

*Може відрізнятися у залежності від ринку та оператора

Сенсори

Акселерометр, барометр, сканер відбитків пальців, гіроскоп, геомагнітний датчик, датчик Хола, сенсор HR, датчик наближення, сенсор освітлення RGB, сканер райдужної оболонки, сенсор тиску

Аутентификація

Тип блокування: графічний ключ, ПІН, пароль

Біометрика: сканер райдужної оболонки, сканер відбитків пальців, визначення особи

Intelligent scan: мультимодульна біометрична аутентифікація з розпізнаванням обличчя та райдужної оболонки для додаткової безпеки

Аудіо

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE

Відео

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации