CEE 2017 – наймасштабніша виставка в Україні : ІТ, електроніка та електротехніка, аксесуарів та іграшки

7-8 жовтня 2017 року з 10:00 до 19:00 в ВЦ "КиївЕкспоПлаза" за адресою м. Київ, вул. Салютна, 2-Б, павільйони 2 та 3, буде проходити масштабна виставка електроніки та розваг CEE 2017.

Організатор події – один з найбільших дистриб’юторів електроніки, электротранспорту, робототехніки та дитячих іграшок, компанія ERC. У рамках події, свої рішення та новинки продемонструють понад 150 компаній-лідерів індустрії комп’ютерної, ігрової, мобільної та побутової техніки.

На виставці будуть представлені найновіші продукти та рішення: смартфони, планшети, ноутбуки, ігрові ПК, фото – і відеокамери, БФП, принтери, телевізори та велика і мала побутова техніка.

Окрему увагу буде приділено електротранспорту, дитячим іграшкам та технологічним рішенням для бізнесу, сучасного міста, а також обладнанню для використання енергії сонця та альтернативної енергетики в цілому.

На стендах компаній, гості зможуть не лише побачити різноманітні пристрої та новинки, але й поспілкуватися з експертами брендів та взяти участь у конкурсах та розіграшах подарунків.

Вхід для дітей до 12 років безкоштовний (тільки в супроводі дорослих). Просимо звернути увагу, що до 30 вересня ви маєте шанс придбати квиток за 40 грн. У період з 1 по 8 жовтня вартість квитка становитиме 80 грн.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации