Huawei представляє нову модель смартфона – Nova lite 2017

Підрозділ Huawei Consumer BG Ukraine оголошує про старт продажів новинки з продуктової лінійки Nova – смартфона Huawei Nova lite 2017 в Україні. Нова модель вирізняється тривалим часом автономної роботи, компактним металевим корпусом та якісними камерами. Поєднання технічних характеристик і доступної ціни зробить смартфон найкращим вибором серед моделей свого класу.

Nova lite 2017 оснащений батареєю ємністю 3020 мА*год, яка забезпечить тривалий час автономної роботи. Наприклад, переглядати HD-відео зі смартфона можна близько 16 годин поспіль.

Пристрій має 16 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення до 128 ГБ, що дає змогу завантажувати і зберігати велику кількість фото-, аудіо – та відеоконтенту.

Смартфон оснащений фірмовим інтерфейсом Emotion UI 5.1, що дозволяє використовувати всі переваги Android 7.0 для роботи і розваг.

Дизайн пристрою вирізняється плавними лініями, що робить смартфон максимально зручним для фіксації та керування однією рукою. Huawei Nova lite 2017 має ергономічний і компактний металевий корпус, що забезпечує смартфону статусний зовнішній вигляд. Товщина девайса становить всього 7.1 мм, а його вага – 145 г.

 

Новинка має 5-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 1280*720 HD. Налаштування дисплея дозволяють виключити синю компоненту, що робить читання в темряві абсолютно не стомлюючим для очей заняттям.

Одна з головних переваг Huawei Nova lite 2017 – висока якість знімків, зроблених фотокамерами пристрою: 13-мегапіксельною основною (з фазовим автофокусом) і 5-мегапіксельною фронтальною. Навіть в умовах поганого освітлення зображення виходять чіткими та яскравими.

Новий смартфон також оснащений фірмовим інтелектуальним сканером відбитків пальців, за допомогою якого девайс розблокується всього за 0,5 секунди. Використовуючи різні жести, ви маєте можливість запрограмувати сканер для доступу до різних функцій. Наприклад, утримуючи сканер, ви зможете відповісти на дзвінок або зняти фото, а проводячи пальцем по сканеру – переглядати фото або викликати панель повідомлень.

Доступний у продажу

Смартфон Huawei Nova lite 2017 доступний у всіх роздрібних мережах України. Модель представлена в трьох кольорах корпуса: чорному, золотому і синьому. Рекомендована вартість пристрою – 4 999 грн.

Технічні характеристики

Характеристика

Huawei Nova lite 2017

Діагональ екрана

5''

Дисплей

1280*720 (HD); IPS

OC

Android 7.0; EMUI 5.1

Процесор

4 ядра, Qualcomm Snapdragon 425; 1.4 ГГц

Оперативна пам’ять

2 ГБ

Вбудована пам’ять

16 ГБ

Розширення пам’яті

cлот Micro SD; до 128 ГБ

Слот SIM-карти

Два, Nano SIM або Micro SD

Основна камера

13 Mп з фазовим AF

Фронтальна камера

5 Mп

Батарея

3020 мА*год

Інше

GPS; Bluetooth 4.1, Wi-Fi 2.4 ГГц тощо

Розмір, мм

143.5 x 71 x 8.1

Вага, г

145

Колір

Чорний, золотий, синій

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации