LG розпочинає продажі довгоочікуваного флагманського смартфона V30

Цього тижня компанія LG Electronics (LG) запускає продажі очікуваного смартфона LG V30, з яким першими познайомляться користувачі з Південної Кореї. Пізніше новинка з’явиться і в Північній Америці, Європі, а також на інших ключових глобальних ринках.

LG V30 отримав 26 нагород і викликав величезний інтерес відвідувачів щорічної виставки побутової електроніки IFA 2017 у Берліні. Увагу публіки привабили дизайнерські рішення, що були застосовані при розробці нового мобільного пристрою, і низка технологічних характеристик. Експерти передрекли новому смартфону колосальний успіх – власники LG V30 зможуть створювати контент професійної якості за допомогою мобільного пристрою.

Щоб задовольнити потреби користувачів, які хочуть придбати смартфон з великим екраном при невеликих габаритах, інженери LG помістили 6-дюймовий екран з дисплеєм 18:9 FullVision у корпус, що на 8 мм коротший і на 3 мм вужчий у порівнянні з попередньою моделлю. Передня і задня панелі новинки захищені стійким склом з округленими краями, завдяки чому V30 має витончений зовнішній вигляд. При вазі усього 158 г, V30 – найлегший смартфон у категорії 6-дюймових смартфонів.

V30 – гідне поповнення лінійки цього сегмента. Смартфон оснащений першим у своєму роді дисплеєм OLED FullVision, а також низкою технологічних функцій, у тому числі діафрагмою F1.6 і скляними лінзами камери для створення роликів професійної якості у форматі LG-Cine Log.

Діафрагма F1.6 – одна з ключових переваг нового смартфона для зйомки яскравіших фотографій і відео. Скляні лінзи Crystal Clear Lens, що зазвичай використовуються у професійних цифрових камерах, дозволяють зняти точніші і насиченіші фотографії у порівнянні з пластиковою оптикою.

Для зйомки неймовірних і професійних відео розробники V30 оснастили смартфон режимом Cine Video – це 15 попередньо встановлених жанрів, від комедій до блокбастерів. Функція Point Zoom дозволяє масштабувати будь-яке зображення у кадрі без втрати якості. А формат LG-Cine Log – робити кадри і записувати відео з підтримкою розширеного динамічного діапазону і багатої палітри кольорів, що відкриває безліч можливостей для обробки. Крім того, дисплей OLED FullVision формату QHD+ (2880 x 1440) забезпечує швидкий час відгуку і мінімізує залишкове зображення для перегляду VR-роликів та ігор в віртуальній реальності на базі платформи Google Daydream.

Ціни та точні дати початку продажів LG V30 будуть оголошені додатково для кожного окремого ринку.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации