Смартфон Motorola Moto G5S Plus з подвійною камерою надійшов у продаж в Україні

Компанія Motorola Mobility оголошує про початок продажів на українському ринку смартфона Motorola Moto G5S Plus. Він доступний у двох варіантах кольорів – Lunar Gray і Blush Gold. Орієнтовна роздрібна вартість – 8 995 грн.

Фронтальна камера Motorola Moto G5S Plus оснащена подвійним 13 MP датчиком з фазовим автофокусом, діафрагмою f/2.0 і можливістю зйомки відео в форматі 4K Ultra HD (30 кадрів/с). Оновлене програмне забезпечення дозволяє камері миттєво об'єднувати дані з обох датчиків для створення одного зображення з більш високим рівнем деталізації і низьким рівнем шуму. Також з'явилася можливість додавання ефектів розмиття або заміни фону, відображення обраних елементів у чорно-білій гамі та інші програмні нововведення. Камера Moto G5S Plus оснащена 8-кратним цифровим зумом для фото і активним видошукачем, який розпізнає QR і штрих-коди. Фронтальна 8-мегапіксельна камера отримала ширококутний об'єктив з режимом панорамного селфі та LED-спалах.

Motorola Moto G5S Plus оснащений 5,5-дюймовим Full HD дисплеєм, захищеним Corning Gorilla Glass 3, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення до 128 ГБ через microSD. Пристрій працює на потужному 2 ГГц-вому восьмиядерному процесорі Qualcomm Snapdragon 625.

Смартфон має багатофункціональний сканер відбитків пальців, NFC-модуль, 3,5-мм роз'єм для навушників і захист від бризок. Він працює під управлінням "чистої" ОС Android 7.1 Nougat з підтримкою функції "Мoto Дії".

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации