IFA 2017: Lenovo представляє планшет Miix 520

Компанія Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) представляє новий планшет-трансформер Lenovo Miix 520. Пристрій поєднує багато функцій із можливістю швидкої трансформації для комфортного використання в будь-якій ситуації: на роботі, вдома чи в дорозі. Lenovo Miix 520 створений на базі новітнього процесора Intel Quad Core i7 8-го покоління та ОС Windows 10. Пристрій оснащується оперативною пам’яттю DDR4 обсягом до 16 ГБ та накопичувачами PCIe SSD ємністю до 1 ТБ. Завдяки цим характеристикам Miix 520 з легкістю обробляє основні додатки, необхідні для роботи та розваг.

Miix 520 для професіоналів

Маючи вагу всього 880 грамів і товщину 9,9 мм, Miix 520 ідеально підходить для людей із насиченим робочим графіком. Можливість трансформації та опціональний LTE модуль для підключення до інтернету дозволяють використовувати його удома, в офісі або під час подорожей. Повнорозмірна ергономічна клавіатура з підсвіткою перетворює планшет на повноцінний ноутбук. Камера WorldView, вбудована в Miix 520, робить якісні знімки та в разі потреби перетворює їх у 3D формат.

Miix 520 для навчання

Останні дослідження показують, що цифрові стилуси значно підвищують ефективність навчального процесу порівняно з традиційними ручками, олівцями та клавіатурами.

Для роботи в класі студенти можуть від’єднати сенсорний дисплей Miix 520 і використовувати повнорозмірну клавіатуру для написання і редагування великих текстів. Опціональний стилус Lenovo Active Pen 2 для Miix 520 дозволяє робити замальовки з неймовірною точністю, яка не поступається звичним олівцю та паперу. Стилус дозволяє редагувати та вносити коментарі до зображень, отриманих за допомогою камери WorldView для 2D і 3D сканування.

Miix 520 для дому

Завдяки асистенту Cortana трансформер Miix 520 може служити не лише хабом і командним центром для систем розумного дому, але й домашнім цифровим помічником із голосовим управлінням. За допомогою Cortana можна шукати інформацію в мережі, отримувати новини і навіть управляти налаштуваннями Miix 520, використовуючи його вбудований мікрофон та динаміки Dolby Audio. Цифровий помічник розпізнає команди на відстані до 4 метрів і використовує машинне навчання для засвоєння звичок та уподобань користувача, аби передбачати його потреби в майбутньому.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации