Компанія TP-Link оголосила про збільшення терміну гарантії на смартфони Neffos до 24 місяців

Компанія TP-Link прийняла рішення надавати 2-річну гарантію на всі смартфони Neffos незалежно від дати їх продажу в Україні. Таким чином, гарантія розповсюджується і на ті пристрої, які були придбані в першій половині 2016 року, коли компанія TP-Link тільки розпочала продаж смартфонів на українському ринку.

Про збільшений до 24 місяців термін гарантії покупця буде інформувати спеціальна наклейка, яка найближчими місяцями з’явиться на упаковці кожного нового смартфона TP-Link Neffos.

На даний момент TP-Link – це єдиний виробник, що працює на українському ринку, який надає повну 2-річну гарантію на свої смартфони. Также відзначимо, що на сьогодні українська мережа компанії складається з 53 авторизованих сервісних центрів. Саме вони допомагають здійснювати сервісну підтримку смартфонів TP-Link Neffos на найвищому рівні. Завдяки тривалому співробітництву з професійними та кваліфікованими сервісними партнерами компанія TP-Link швидко реагує на будь-які виклики, забезпечуючи смартфонам Neffos важливу конкурентну перевагу і допомагаючи нашим клієнтам отримати сучасне сервісне обслуговування у всіх регіонах України.

Нагадаємо, що до недавнього часу для смартфонів TP-Link Neffos надавався 1 рік повної гарантії плюс 1 рік безкоштовного сервісного обслуговування.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации