Motorola представила Polaroid Insta-Share Printer moto mod для смартфонів Moto Z

Компанія Motorola Mobility продовжує розширювати лінійку moto mods для флагманської серії Moto Z. Сьогодні бренд представив модуль Polaroid Insta-Share Printer. За мить він трансформує смартфон у фотопринтер, який за декілька секунд роздруковує щойно зроблені фотографії в форматі 2x3", дозволяючи насолоджуватися ними поза екраном гаджетів.

Новий moto mod традиційно сумісний з усіма смартфонами серії Moto Z і підключається так само швидко і зручно, як інші. Користуватися ним дуже легко. Достатньо приєднати модуль, натиснути кнопку, щоби запустити камеру, зробити фотографію та роздрукувати її. Унікальні чорнила Polaroid Premium ZINK та папір Zero-Ink забезпечать високу якість та стійкість кольору.

Спеціально розроблене програмне забезпечення дозволяє додавати до фотографій різноманітні фільтри, рамки та текст. Також Polaroid Insta-Share Printer moto mod може друкувати фото просто з Facebook, Instagram та Google Photos.

Надруковані світлини можна легко приклеїти на будь-яку поверхню, якщо зняти зворотній захисний шар. Або не знімати і використовувати фото у якості листівки чи традиційної фотокартки.

Motorola Mobility планує і надалі розширювати екосистему змінних модулів moto mods, завдяки яким вже зараз можна трансформувати смартфони лінійки Moto Z у 360° камеру, ігрову консоль, потужний стереодинамік, відеопроектор та ін.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации