LG та IDT створюють перший у світі смартфон з підтримкою стандарту Qi Extended Power Profile

Компанія LG Electronics (LG) оголосила про співпрацю з Integrated Device Technology, Inc. (IDT), оснастивши флагманський смартфон LG V30 першою у світі бездротовою зарядкою стандарту Qi з розширеним профілем потужності (EPP). EPP забезпечує надійну і швидку бездротову зарядку, сумісний з базовими перетворювачами, а також відповідає стандарту Консорціуму бездротової передачі енергії (WPC) – Qi 5 Вт.

Компанія IDT, що спеціалізується на розробці рішень для бездротової передачі енергії, представила мікросхему ефективної бездротової зарядки, що дозволяє зменшити час підзарядки мобільних пристроїв на 30%. Крім того, завдяки сертифікації за стандартом Qi підвищуються показники вологостійкості і термін експлуатації смартфона.

Останній флагман LG підтримує нові стандарти розвитку преміальних смартфонів і забезпечує оптимальні мультимедійні можливості. Смартфон V30 оснащений передовими функціями у галузі мобільних пристроїв – діафрагмою F1.6, об’єктивом Crystal Clear Lens зі скляними лінзами, дисплеєм OLED FullVision, режимом Cine Video для зйомки високоякісних відео, преміальним звучанням від B&O PLAY і Hi-Fi Quad ЦАП.

Бездротовий ресивер IDT забезпечує найкращі у галузі показники потужності, ефективності і область застосувань рішень. Пристрій працює на базі 32-бітної архітектури ARM M0, що дозволило LG оптимізувати продуктивність і швидкість бездротової зарядки.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации