Computex 2017: ASUS представляє нові ноутбуки ZenBook Flip S, ZenBook Pro, ZenBook 3 Deluxe, VivoBook Pro 15 та VivoBook S15

Голова компанії ASUS Джонні Ши на спеціальному заході перед відкриттям виставки Computex 2017 представив оновлені лінійки тонких і легких ноутбуків серій ZenBook і VivoBook, які встановлюють нові стандарти з точки зору дизайну й технологічних інновацій у сфері мобільних систем. Були представлені стильні, тонкі й легкі моделі: ZenBook Flip S (UX370), найтонший у світі ноутбук "2-в-1"; ZenBook 3 Deluxe (UX490), найтонший у світі 14-дюймовий ноутбук; ZenBook Pro (UX550), найтонший, найлегший і найпотужніший на сьогоднішній день ноутбук у серії ультрапортативних ноутбуків професійного класу; ASUS VivoBook S15 з 15,6-дюймовим дисплеєм у корпусі 14-дюймового ноутбука; а також ASUS VivoBook Pro 15, найпотужніший ноутбук серії VivoBook за всю її історію.

Продемонстрована лінійка ноутбуків підтримує нові функції Windows 10, серед яких Windows Ink, Windows Hello, Cortana і Modern Standby, для підвищення продуктивності обчислень і зручності роботи мобільних користувачів.

"Сьогодні ми демонструємо результати наших зусиль, які незмінно спрямовані на випуск досконалих пристроїв. Повністю оновлені лінійки ZenBook і VivoBook виходять на межу можливого, стаючи стандартами для тонких, стильних і потужних ноутбуків", – Джонні Ши

ASUS ZenBook Flip S (UX370): найтонший у світі ноутбук "2-в-1"

ASUS ZenBook Flip S є найтоншим, а також одним із найлегших у світі ноутбуком-трансформером. Цей елегантний пристрій, який за товщини лише 10,9 мм важить усього 1,1 кг, дозволяє розкривати дисплей на кут до 360°. Ергономічний шарнір 360° ErgoLift має механізм, який піднімає та нахиляє клавіатуру в ідеальне для набору тексту положення під час відкриття дисплея на кут понад 135°.

ZenBook Flip S працює на базі операційної системи Windows 10 і процесора Intel Core i7-7500U. У ньому встановлено надшвидкий твердотільний накопичувач (SSD) з інтерфейсом PCIe обсягом 1 ТБ. Все це дозволить користувачам виконувати повсякденні обчислювальні завдання швидко й легко. Щоб із ZenBook Flip S працювалося максимально комфортно, інженери ASUS розробили абсолютно нову систему охолодження з використанням найсучасніших компонентів, включаючи вентилятор з рідкокристалічного полімеру товщиною лише 0,3 мм.

Сенсорний дисплей NanoEdge з роздільною здатністю до 4K UHD підтримує активне цифрове перо. ZenBook Flip S обладнаний одним із найбільш компактних у світі сенсорів відбитків пальців, які використовуються в ноутбуках, розміром всього 16 x 3,6 мм. Він призначений для миттєвого входу в систему за допомогою функції Windows Hello в будь-якому режимі: ноутбука або планшета.

ASUS ZenBook Pro (UX550): привабливий стиль, максимальна швидкість

ASUS ZenBook Pro – це синонім швидкості. Цей найтонший, найлегший і потужніший ноутбук у лінійці ZenBook Pro призначений для професійних користувачів і володіє відмінним поєднанням високої продуктивності й надзвичайно елегантного дизайну.

Кожна деталь нового ZenBook Pro спроектована, щоб зробити пристрій ще швидше, потужніше й цікавіше. Завдяки високопродуктивному чотириядерному процесору Intel Core i7-7700HQ із стандартним енергоспоживанням, графіці NVIDIA GeForce GTX1050 Ti, SSD обсягом 1 ТБ з інтерфейсом PCIe x4 і 16 гігабайтам оперативної пам'яті DDR4, він забезпечує максимальну продуктивність і цілих 14 годин роботи від батареї.

ZenBook Pro оснащений надчітким 15,6-дюймовим дисплеєм NanoEdge формату 4K UHD і аудіосистемою Harman Kardon із чотирма динаміками, яка створює ефект об'ємного звучання. Новинка працює на базі операційної системи Windows 10, а також оснащена датчиком відбитка пальця для швидкого й безпечного входу в систему за допомогою функції Windows Hello.

Незважаючи на приголомшливу продуктивність, ZenBook Pro неймовірно компактний. Він виконаний у цілісному алюмінієвому корпусі товщиною всього 18,9 мм і важить 1,8 кг. Дисплей NanoEdge має рамку товщиною всього лише 7,3 мм, тому ноутбук компактніше більшості 15,6-дюймових моделей. Кожна деталь у ZenBook Pro стала ще яскравіше, ніж раніше: оновлене шліфоване покриття корпусу, сріблясті краї з "діамантовим" окантуванням, логотип із підсвічуванням.

ASUS ZenBook 3 Deluxe (UX490): найпрестижнішій у світі 14-дюймовий ноутбук

Повністю алюмінієвий ASUS ZenBook 3 Deluxe має витончений корпус товщиною 13,9 мм і масою 1,1 кг (як у компактних 13-дюймових моделей), в якому розміщується чудовий 14-дюймовий дисплей NanoEdge з ультратонкою рамкою. ZenBook 3 Deluxe є найтоншим у світі 14-дюймовим ноутбуком з ідеальним балансом між портативністю та продуктивністю.

У конфігурацію ZenBook 3 Deluxe входять новітній процесор Intel Core i7-7500U, до 16 ГБ пам'яті LPDDR3, надшвидкісний SSD з інтерфейсом PCIe обсягом до 1 ТБ, новітні порти USB-C з підтримкою інтерфейсу Thunderbolt 3, здатні на обмін даними зі швидкістю до 40 гігабіт на секунду й роботу з двома зовнішніми дисплеями з роздільною здатністю 4K UHD. Ноутбук працює на базі операційної системи Windows 10, а також оснащений датчиком відбитків пальців для швидкого входу в систему за допомогою функції Windows Hello.

ASUS VivoBook Pro 15 (N580): швидкість понад усе

ASUS VivoBook Pro 15 – це тонкий і легкий 15,6-дюймовий ноутбук з ОС Windows 10, в конфігурацію якого входять чотириядерний процесор Intel Core i7-7700HQ, до 16 ГБ пам'яті DDR4 і відеокарта ігрового класу NVIDIA GeForce GTX 1050. VivoBook Pro 15 може похвалитися гібридною дисковою системою, до складу якої входять жорсткий диск обсягом до 2 ТБ і SSD на 512 ГБ. У ньому реалізована високоефективна система охолодження з двома незалежно регульованими вентиляторами та тепловими трубками, що запобігає перегріванню пристрою навіть у найсуворіших умовах використання.

VivoBook Pro 15 оснащений дисплеєм 4K UHD (3840 x 2160) з широкими кутами огляду, здатним відтворювати 100% колірної гами sRGB. Аудіосистема, сертифікована Harman Kardon, володіє динаміками зі збільшеними акустичними камерами та інтелектуальним підсилювачем, завдяки яким забезпечується в 3,2 рази вища гучність звучання в порівнянні з іншими ноутбуками в цьому класі. У VivoBook Pro 15 має датчик відбитка пальця для швидкого входу в систему за допомогою Windows Hello.

ASUS VivoBook S15 (S510): безмежна краса

ASUS VivoBook S15 є новітньою й найпрестижнішою моделлю в серії VivoBook. Цей 15,6-дюймовий тонкий і легкий ноутбук з операційною системою Windows 10 призначений для тих, хто часто перебуває в дорозі, адже за товщини 17,9 мм він важить лише 1,5 кг.

Він виконаний у стильному колірному варіанті "холодне золото" (Icicle Gold) та обладнаний дисплеєм NanoEdge із тонкою 7,8-міліметрової рамкою. Цей стильний ноутбук оснащений новітнім процесором Intel Core i7-7500U (7-го покоління), пам'яттю DDR4 до 16 ГБ і графікою NVIDIA GeForce 940MX.

З усіма представленими ноутбуками можна було познайомитися у спеціальній демо-зоні. Крім ноутбуків тут був показаний Blue Cave, привабливий інтелектуальний маршрутизатор Wi-Fi для дому з посиленими функціями безпеки та підтримкою високої швидкості передачі даних. Серед інших інноваційних продуктів відзначимо ZenFone AR, перший у світі смартфон із підтримкою технологій Tango і Daydream; 27-дюймовий безрамковий монітор Designo MZ27AQ; а також Vivo AiO V241 і Zen AiO ZN242 – моноблочні ПК на базі процесорів Intel Core 7-го покоління з дисплеєм NanoEdge і підтримкою накопичувачів Intel Optane.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации