Новий монітор серії AOC AGON з підтримкою технології G-SYNC та частотою оновлення 240 Гц

AOC представляє свій найшвидший ігровий дисплей з підтримкою NVIDIA G-SYNC. Голові особливості AGON AG251FG – частота оновлення екрану 240 Гц, час відгуку 1 мс та технологія NVIDIA ULMB, що зменшує розмиття в динамічних сценах ігор. Новинка обладнана й іншими преміальними функціями лінійки AGON, зокрема, опцією AOC Shadow Control та ергономічною стійкою AOC Ergo Dial Base.

Монітор AOC AGON AG251FG обладнаний TN-панеллю з роздільною здатністю Full HD (16:9, 1920 x 1080 пікселів) та діагоналлю 24,5" – екран новинки трохи більший, ніж у стандартних дисплеїв для професіональних гравців. Пристрій стане відмінним вибором для тих, хто віддає перевагу відеокартам NVIDIA: він підтримує частоту оновлення 240 Гц та технологію NVIDIA G-SYNC, що гарантує максимально плавний геймплей. Ця технологія синхронізує частоту оновлення екрану з графічним процесором відеокарти, щоб усунути можливі розриви та сіпання зображення, а також знизить затримку в обробці користувацьких команд. Час відгуку 1 мс та режим NVIDIA ULMB також зводять до мінімуму розмиття та роздвоєння рухомих об’єктів: гравці зможуть насолоджуватись чіткою картинкою навіть в динамічних сценах.

 

Як і всі монітори серії AGON, модель AG251FG підтримує ряд преміальних функцій для комфортної та продуктивної гри. До них входить ергономічна стійка Ergo Dial Base, котра дозволяє нахиляти, повертати та регулювати екран по висоті, а також зйомне кріплення для навушників та ручка для перенесення. Технологія AOC Flicker Free мінімізує мерехтіння екрану, а режим AOC Low Blue Light знижує випромінювання потенційно шкідливих коротких хвиль синього спектру – усе це дозволяє зробити тривале перебування за комп’ютером більш комфортним для очей. Ще одна важлива опція, AOC Shadow Control, допоможе геймерам краще орієнтуватися в недостатньо освітлених ігрових локаціях: вона вирівнює яскравість надто темних ділянках, не пересвітлюючи інші області зображення.

Початок продажу монітору AOC AGON AG251FG очікується в серпні 2017 року за орієнтовною ціною 17 219 грн.

Технічні характеристики AG251FG

Модель

AG251FG

Екран

Діагональ 24,5", TN-панель, частота оновлення 240 Гц

Роздільна здатність

1920 x 1080 пікселів

Технологія синхронізації

G-SYNC

 Підключення

1 x HDMI

1 x DisplayPort

4 x USB 3.0
Аудіовихід

Роз’єм для мікрофону

Особливості

Ергономічна стійка

Режим NVIDIA ULMB

Стереодинаміки

Час відгуку 1 мс

Дата початку продажів у Європі

Серпень 2017

Орієнтовна роздрібна ціна

17 219 грн

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации