Ігровий моноблок Lenovo IdeaCentre AIO Y910 готовий до бою прямо з коробки

Компанія Lenovo представляє в Україні моноблок IdeaCentre AIO Y910. Пристрій виглядає і звучить приголомшливо. Користувач буде вражений деталізацією майже безрамкового 27-дюймового дисплею та якістю зображення від інтенсивних бойових сцен до занурення в найглибшу печеру, куди б не завела його гра. Високоякісна графіка дисплею QHD (2560x1440) з IPS матрицею та матовим покриттям дозволить грати стільки, скільки знадобиться для перемоги, – і вдень, і вночі. Ще глибше занурення в гру можливе завдяки приголомшливому звучанню двох високоякісних стереодинаміків Harmon/Kardon 5 Вт з 7.1-канальною технологією Dolby Audio.

Потужна графіка NVIDIA GeForce GTX 1080 та високопродуктивний процесор 7-го покоління Intel Core i7 забезпечать неперервність ігрового досвіду та можливість насолодитися іграми найновішого формату 4К. З оперативною пам’яттю DDR4 до 32 ГБ можна бути дійсно багатозадачними, відкривати різноманітні додатки і грати одночасно.

Обсяг пам'яті дозволяє отримати справжнє задоволення від багатозадачності, а LAN/WiFi під’єднання до мережі з технологією Killer Double Shot Pro забезпечує миттєве завантаження, вивантаження і передачу ігрових даних. Ця технологія обробляє трафік онлайн-ігор швидше, ніж стандартний трафік, адже більша швидкість – більша насолода від гри.

Моноблок має велике сховище даних для збережених ігор та інших файлів – до 2 ТБ на жорсткому диску. Найважливіші файли, до яких потрібен блискавичний доступ, можна зберігати на накопичувачі SSD місткістю 256 ГБ, що зчитує дані в 4,6 рази швидше, ніж жорсткий диск HDD.

Створений для гри, спроектований для розвитку моноблок IdeaCentre AIO Y910 дуже легко оновлюється та адаптується під потреби користувача – без спеціальних додаткових інструментів. Потрібно просто натиснути логотип-кнопку "Y", щоб відкрити задню панель і без жодних зусиль отримати доступ до графічного процесора, пам'яті, а також сховища даних і замінити їх за потреби

Головна перевага моноблоку – в великих можливостях, які займають мінімум простору, а також у компактному поєднанні всіх складових в одному стильному корпусі. У моноблоці зручно розподілені по гранях корпусу найрізноманітніші порти: Camera Push, порт для мікрофона, 7xUSB 3.0, LAN вхід, HDMI-вхід / HDMI-вихід, кардрідер для 6 типів носіїв (SD, SDHC, SDXC, MMC, MS, MS-Pro), порт для навушників, HDMI-On Switch Button), і навіть висувний тримач для навушників.

Моноблок IdeaCentre Y910 підтримує технологію "миттєвого екрану", що дозволяє підключити будь-який пристрій (мобільний телефон, ноутбук чи планшет) через роз'єм HDMI та використовувати моноблок в якості монітора. 

Моноблок Lenovo IdeaCentre AIO Y910 готовий до гри з найвищою продуктивністю і доступний на українському ринку за ціною 82 225 грн.

Технічні характеристики Lenovo IdeaCentre All-in-One Y910

  • Процесор: до 7-го покоління Intel Core i7
  • Операційна система: Windows 10 Home
  • Графіка (GPU): до NVIDIA GeForce GTX 1080 8 ГБ
  • Оперативна пам'ять: до 32 ГБ DDR4
  • До 2 ТБ HDD
  • 256 ГБ SSD
  • Інтегроване 7.1-канальне Dolby Audio
  • Killer DoubleShot Pro WiFi / LAN
  • Camera Push, порт для мікрофона, 7xUSB 3.0, живлення, LAN вхід,
  • HDMI-вхід/HDMI-вихід, 6-in-1 Card Reader (SD, SDHC, SDXC, MMC, MS, MS-Pro), порт для навушників, HDMI-вхід Switch Button
  • Дисплей: 27" 16:9 QHD (2560x1440), IPS з покриттям антивідблиску
  • Габарити (ШxГxВ) (мм): 237,6 x 615,8 x 490,25
  • Вага: від 12,24 кг
  • Встановлене ПЗ: Power2Go (Bluray and DVD), PowerDVD (Bluray and DVD), Microsoft Office, Lenovo Solution Centre, Rescue System, Lenovo Nerve Center, Prism, RDX Content

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации