В Україні представлені смартфони Nokia на Android 7.1 і духовний нащадок Nokia 3310

HMD Global, нова домівка для телефонів Nokia, заявляє, що перший модельний ряд смартфонів Nokia незабаром з'явиться в основних українських рітейлерів: Nokia 3 можна буде придбати з червня, а смартфони Nokia 5 і Nokia 6 – з початку липня. Раніше представлені цього року на виставці Mobile World Congress у Барселоні смартфони поєднують у собі відмінну якість збірки, преміальний дизайн і всі необхідні розважальні функції разом із можливістю використання ОС Android Nougat без надбудов. Легендарний телефон Nokia 3310 буде доступний для українців уже з травня.

Nokia 6

Цей смартфон з 5,5-дюймовим Full HD дисплеєм характеризується винятковою якістю збірки та оригінальним дизайном, аудіовізуальними технологіями, що забезпечують ефект присутності.

Nokia 6 – це високопродуктивний смартфон для роботи і дозвілля з преміальним дизайном і надміцним корпусом. Він ідеально підходить тим, кому потрібен функціональний смартфон з відмінними характеристиками для розваг. Корпус пристрою представляє собою моноблок, зроблений з авіаційного алюмінію. Інтелектуальний підсилювач звуку з подвійними динаміками забезпечує глибокі баси і неперевершену чіткість звуку, тоді як Dolby Atmos гарантує повне завантаження в атмосферу фільмів та ігор.

Завдяки повністю поляризованому дисплею з першокласною передачею кольорів, Nokia 6 дозволяє насолоджуватися читанням навіть у сонячний день. Оснащений мобільною платформою Qualcomm Snapdragon 430 і графічним процесором Qualcomm Adreno 505, смартфон Nokia 6 забезпечує ідеальний баланс між продуктивністю й енергоспоживанням, покращену обробку графіки та неперевершену тривалість роботи акумулятора, збільшуючи час роботи смартфону без підзарядки. Nokia 6 доступний у чотирьох кольорах – матовому чорному, сріблястому, індіго та мідному. Попередня ціна смартфону – 6 999 грн.

Nokia 5

Корпус Nokia 5 був виконаний методом точного фрезерування з цільного бруска алюмінію та відрізняється відмінною ергономічністю. Контури плавно переходять у поляризований 5,2-дюймовий HD-дисплей Corning Gorilla Glass. Завдяки інноваційній технології розміщення антен Nokia 5 є надійним смартфоном, продуманим з особливою увагою до деталей та якості, властивих флагманам.

 

Nokia 5 на мобільній платформі Qualcomm Snapdragon 430 забезпечує високу тривалість роботи акумулятора та покращену обробку графіки. Ця модель відрізняється елегантним дизайном і винятковою продуктивністю. З 8-мегапіксельною фронтальною камерою та 84-градусним ширококутним об'єктивом Nokia 5 дозволяє робити селфі з великою кількістю людей. Поляризований екран полегшує читання навіть у яскравому сонячному світлі та в умовах недостатнього освітлення. Смартфон Nokia 5 доступний у чотирьох кольорах – матовому чорному, сріблястому, індіго та мідному. Його попередня роздрібна ціна – 5 999 грн.

Nokia 3

Це високоякісний компактний та елегантний апарат з преміальним дизайном за доступною ціною. Його корпус обрамляє металева рамка, ретельно виточена з цільного бруска алюмінію, що гарантує високий рівень захисту. Повністю ламінований 5-дюймовий IPS-дисплей Nokia 3 забезпечує чітке зображення, а скло Corning Gorilla Glass – високу надійність.

Поляризований екран захищає від віддзеркалень, а зображення залишається чітким і насиченим навіть при яскравому сонячному світлі. Вбудовані 8-мегапіксельні камери (фронтальна й основна) дають можливість зйомки з широкою діафрагмою та роблять Nokia 3 смартфоном справді преміальної якості в компактній та елегантній формі. Nokia 3 доступний у чотирьох різних кольорах –  матовому чорному, сріблястому, індіго та мідному. Попередня ціна – 4299 грн.

Чиста версія Android

У всіх смартфонах Nokia завжди доступна остання версія чистого Android. Завдяки щомісячним апдейтам безпеки системи смартфон Nokia буде надійним і сучасним, без непотрібних надбудов від виробника – користувачі самі вирішують, які додатки вони хочуть бачити на своєму смартфоні.

З останньою версією Android доступні нові функції, включно з додатковим режимом Doze, що дозволяє економити час автономної роботи, коли телефон знаходиться в кишені або сумці. Власники смартфонів Nokia зможуть скористатися усіма перевагами інноваційного сервісу Google Assistant, який є невід'ємною частиною користувацького середовища Android і, завдяки тісному співробітництву з командою Google, повністю інтегрований з пристроями Nokia.

Nokia 3310

Тонкий, легкий і неймовірно міцний, Nokia 3310 – це сучасний рімейк легендарної класики, одного з найпопулярніших мобільних телефонів усіх часів.

22 години в режимі розмов і місяць у режимі очікування в поєднанні зі свіжим, яскравим і сучасним дизайном роблять Nokia 3310 знову актуальним. Розмовляйте весь день, пишіть повідомлення, фотографуйте, слухайте музику, безперервно грайте в культову гру "Змійка" – і все це на одному заряді батареї. У Nokia 3310 у сучасному корпусі з полікарбонату є все, за що його знали й любили, а властиві йому кольори стали ще більш яскравими. Телефон доступний у чотирьох кольорах – глянцевих багряному і жовтому, а також у матових темно-синьому і сірому. Попередня ціна на Nokia 3310 – 1699 грн.

Доступність

  • Nokia 6 буде доступним з початку липня, попередня роздрібна ціна –  6999 грн.
  • Nokia 5 буде доступним з початку липня, попередня роздрібна ціна – 5999 грн.
  • Nokia 3 буде доступним з червня, попередня роздрібна ціна – 4299 грн.
  • Nokia 3310 буде доступним з травня, попередня роздрібна ціна – 1699 грн.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации