Motorola доповнює лінійку бюджетними смартфонами Moto C та С Plus

Motorola Mobility продовжує комплектувати лінійку смартфонів, щоб ще більше користувачів змогли відчути переваги улюбленого оновленого бренду. Разом із високотехнологічними флагманами у 2017 році компанія планує випустити на ринок якісні та надійні, але більш доступні моделі. 15 травня Motorola презентувала нову серію смартфонів: Moto C та Moto С Plus. Обидві новинки представляють бюджетний сегмент і з’являться в Україні вже в червні цього року.

Моделі Moto C-серії отримали 5-дюймові дисплеї, працюють на "чистій" операційній системі Android 7.0 Nougat, мають захист від бризок та представлені в чотирьох кольорах – Starry Black, Fine Gold, Pearl White та Metallic Cherry.

Базова модель Moto C отримала витривалий акумулятором ємністю 2350 мАг. Чотириядерний процесор із частотою 1,3 ГГц дозволить із легкістю перемикатися між додатками, слухати музику, дивитися відео та грати в улюблені ігри. Об’єм вбудованої пам’яті Moto C складає 8 ГБ, а оперативної – 1 ГБ. Смартфон оснащений основною 5-мегапіксельною камерою з LED-спалахом. А для якісних селфі навіть з поганим освітленням є 2-мегапіксельна фронтальна камера зі спалахом. 

Moto C Plus пропонує дисплей з вищою роздільною здатністю, витриваліший акумулятор та покращену камеру.

Старша модель С-серії має IPS-дисплей з роздільною здатністю 1280х720 та витриваліший акумулятор ємністю 4000 мАг, завдяки якому Moto C Plus працює до 3 днів без підзарядки. Також смартфон має чотириядерний процесор із частотою 1.3 ГГц. Об’єм вбудованої пам’яті Moto C Plus складає 16 ГБ, а оперативної – 2 ГБ. Завдяки окремим слотам можна використовувати одночасно дві SIM-карти та збільшити пам’ять смартфона за допомогою microSD. У Moto C Plus досконаліша основна 8-мегапіксельна камера з LED-спалахом та 2-мегапіксельна фронтальна зі спалахом для селфі.

Технічні характеристики:

  Moto C Moto C Plus

Процесор

4-ядерний MediaTek MT6780m 1.3 ГГц

4-ядерний MediaTek MT6737 1.3 ГГц

ОС

Android 7.0

Android 7.0

Дисплей

5.0" FWVGA

5.0" HD

Вбудована пам'ять (ROM)

8 ГБ

16 ГБ

Оперативна пам'ять (RAM)

1 ГБ

2 ГБ

Основна камера

5 МП зі спалахом

8 МП зі спалахом

Фронтальна камера

2 МП зі спалахом

2 МП зі спалахом

Акумулятор

2350 мАг

4000 мАг

SIM

2 SIM

2 SIM

Bluetooth 

4.2

4.2

Wi-Fi

b/g/n

b/g/n

Мережі передачі даних

3G

3G, 4G LTE

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации