Новий 32-дюймовий монітор Philips із вигнутим екраном, прекрасною передачею кольорів та елегантним дизайном

Компанія MMD, правообладач бренду Philips Monitors, представляє новий 32-дюймовий монітор з линійки E-line. Новинка з роздільною здатністю Full HD відмінно підійде для дому, має широкі кути огляду, якісну передачу кольору та підтримує технологію Ultra Wide-Color. Крім того, завдяки вигнутому екрану монітор здатний забезпечити користувачам повне занурення в улюблені розваги. Philips 328E8QJAB5 в черговий раз підтверджує: компанія MMD прагне запропонувати своїм клієнтам максимально багатий та різноманітний модельний ряд моніторів з вигнутими екранами.

Вдома монітори використовуються для вирішення найрізноманітніших завдань. Завдяки діагоналі в 32 дюйми новий 328E8QJAB5 надає користувачеві достатньо екранного простору, чим би він не вирішив зайнятися. Крім того, вигнутий екран особливо корисний в домашньому використанні, адже він допомагає краще зосередитися, "охоплюючи" все поле зору і не даючи відволікатися на різні дрібниці.

Новинка допоможе користувачам впоратися із різноманітними справами і завданнями – від банального листування по електронній пошті або спілкування в соціальних мережах до перегляду улюблених фільмів, або обробки відео перед публікацією в мережі Интернет, коли особливо важлива якість зображення. Завдяки підтримці роздільної здатності Full HD (1920 x 1080 пікселів), співвідношенню сторін 16:9 і сучасній технології VA, власники новинки при будь-яких умовах отримають максимально чітку і якісну картинку. Крім того, підтримка технології Ultra Wide-Color дозволяє відображати 103% гами NTSC і 126% гами sRGB (за результатами CIE 1931), тому кольори на екрані виглядають соковитими і природними. А з технологією Adaptive Sync, яка усуває розмиття картинки в русі, розриви і підвисання зображення, монітор завжди буде готовий до невпинного ігрового екшену.

Це висловлювання точно описує зовнішній вигляд нової 32-дюймової моделі та всієї лінійки E-line в цілому. Вигнутий екран привертає погляд, і цей ефект тільки підсилює вигнута підставка та оздоблення корпусу монітору з чорними та сірими елементами. Завдяки поєднанню стилю і елегантності новинка відмінно пасуватиме інтер'єру абсолютно будь-якого будинку.

Із такими моніторами не існує єдиного і універсального підходу щодо налаштувань. Саме тому в моделях лінійки E-line є широкий вибір режимів та технологій, з якими його можна заздалегідь підготувати до будь-яких випробувань. Наприклад, SmartContrast аналізує зображення на екрані і автоматично налаштовує кольори та яскравість підсвічування так, щоб домогтися максимальної якості зображення. А в іграх режим SmartImage Game зменшує час відгуку і вирівнює баланс яскравості для занадто темних та дуже світлих ділянок картинки. Технологія Flicker-free піклується про зір користувача і допомагає очам менше втомлюватися від роботи за комп'ютером, знижуючи частоту мерехтіння зображення та налаштовуючи яскравість екрану.

 

Також монітор не потребує зовнішніх колонок завдяки парі вбудованих високоякісних динаміків.

Новий монітор Philips 328E8QJAB5 з лінійки E-line з'явиться у продажу в кінці травня цього року за рекомендованою ціною 9 209 гривень.

Технічні характеристики:

Характеристики

Монітор Philips 328E8QJAB5

Тип матриці РК-монітору

VA LCD

Технологія підсвітки

W-LED

Діагональ екрану

31,5 дюйми / 80 см

Співвідношення сторін

16:9

Фактичні розміри екрану

698,11 (Г) x 392,69 (В) при радіусі вигину 1800 мм

Оптимальна роздільна здатність

1920 x 1080 при 60 Гц

Кути огляду

178° (Г) / 178° (В), при C/R > 10

Яскравість

250 кд/м²

Кольори

16,7 млн

Кольорова гама (тип.)

NTSC 103% (за результатами CIE 1976)
sRGB 126% (за результатами CIE 1931)

Покращення якості зображення

SmartImage game

Комфорт

  • Вбудовані динаміки: 3 Вт x 2
  • Замок Kensington
  • Підтримка Plug & Play: DDC/CI, sRGB, Mac OS X, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Підключення

  • Відеовхід: VGA (аналоговий), DisplayPort, HDMI (цифровий, HDCP)
  • Синхронізація: роздільна синхронізація, синхронізація по зеленому
  • Аудіороз'єми: аудіовхід, роз'єм для навушників

Підставка

  • Нахил: – 5/10°

Турбота про навколишнє середовище

  • Екологія та енергозбереження: RoHS, не містить ртуті та свинцю
  • Упаковка на 100% придатна для вторинної переробки

Відповідність стандартам

Відповідає вимогам: CE Mark, FCC Class B, CUEAC, TUV/ISO9241-307, VCCI, RCM, CECP, BSMI, WEEE

Корпус

Колір: чорний та сірий (гарматна бронза)

Оздоблення: глянцеве

Комплектація

  • Монітор з підставкою
  • Кабелі: D-Sub, HDMI, аудіокабель, шнур живлення
  • Документація користувача

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации