LG отримала рекордну кількість нагород IF DESIGN AWARDS 2017

Компанія LG Electronics встановила черговий рекорд серед корейських компаній, отримавши 30 премій конкурсу iF Design Awards за високі досягнення в галузі дизайну, включаючи найпрестижнішу премію iF Gold Award за контейнерний пилосос CordZero. Окрім премії iF Gold Award, інші нагороди були присуджені таким продуктам компанії, як телевізор LG SIGNATURE OLED W, ноутбук LG Gram, смартфон LG V20 та Bluetooth-гарнітура LG Tone.

Вже понад 60 років премія iF Design Awards залишається однією з найголовніших світових нагород у галузі дизайну. Організатором конкурсу виступає iF International Forum Design GmbH (Німеччина), а основними принципами премії заявлені визначення, підтримка та просування якісного дизайну, а також інформування громадськості щодо дизайну та його ролі в житті споживачів. Цього року на конкурсі було представлено 5 500 продуктів із 59 країн світу.

Присуджуючи премію Gold Award LG CordZero, судді відзначили зручність та простоту використання бездротового пилососа. Окрім цього, за високі стандарти дизайну премією iF був відзначений кожний із чотирьох продуктів LG преміальної лінійки SIGNATURE. Цього року премія iF була присуджена виразному та надзвичайно тонкому телевізору LG SIGNATURE TV W, що підхопив естафету минулорічних переможців – холодильника, пральної машини, очищувача повітря та оригінального OLED-телевізора серії LG SIGNATURE.

Окрім того, галерея LG SIGNATURE була відзначена в категорії комунікаційного дизайну та дизайну інтер’єру. Експозиція площею 140 квадратних метрів була відкрита на IFA 2016 у Берліні та розроблена спеціально, щоб продемонструвати філософію дизайну Art of Essence, що лежить в основі колекції преміальної колекції побутової техніки та телевізорів.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации