Лінійка бізнес-ноутбуків Thinkpad поповнена новою моделлю – Lenovo Thinkpad E470

Компанія Lenovo оголошує про початок продажів в Україні нового ноутбука ThinkPad E470 – ідеального інструменту для активного робочого життя, легкого, потужного, надійного і доступного. Продуктивний і надійний, ноутбук ThinkPad E470 готовий супроводжувати свого власника всюди – завдяки його невеликій вазі і високій продуктивності, всі робочі завдання можуть бути виконані в будь-якому місці. Міцні, довговічні і якісні ноутбуки ThinkPad проходять ретельне тестування тиском, температурою, вологістю, вібрацією і пилом.

Оснащений сьомим поколінням процесорів Intel Core, цей 14-дюймовий ноутбук може стати ідеальним робочим інструментом, з графікою, потрібною саме для Ваших завдань, ОЗУ до 32Гб DDR4 і сховищем даних.

 

Е470 володіє широкими можливостями для підключення – додаткові порти USB і HDMI значно спростять проведення презентацій. Захист даних – важливий момент для безпечного ведення бізнесу, і тут стане в нагоді сканер відбитка пальця для запуску комп'ютера і функція Trusted Platform Module (ТРМ), що кодує ваші дані.

Мобільність і можливість віддалено спілкуватися – фактор успіху в сучасному бізнесі, а за допомогою E470 дуже зручно проводити відео-наради або спілкуватися з колегами і друзями. Ширококутна вбудована камера чутлива в умовах недостатньої освітленості і оснащена функцією фокусування на обличчі. Також користувачам буде зручно користуватися клавішами перемикання мультимедіа – для швидкого управління мікрофоном і навушниками.

При роботі на комп'ютері основне навантаження припадає на зір, дрібну моторику рук і слух. Щоб робота була легкою, клавіатура, дисплей і звукова система ПК повинні бути найвищого рівня – як у Е470.

Повнорозмірна, захищена від проливання рідин, ергономічна клавіатура ThinkPad оснащена повним набором клавіш і джойстиком TrackPoint. Удосконалення цієї легендарної клавіатури триває вже понад 20 років і тепер вона також оснащена великим тачпадом з кнопками, які можна конфігурувати для зручності користувача.

Високоякісна графіка 14" дисплея FHD (1920 x 1080) з покриттям антивідблиску дозволяє працювати з якісним, чітким зображенням, наявність звукової системи Dolby Audio Premium забезпечує чистий об'ємний звук через вбудовані стерео динаміки.

Технічні характеристики

  • Lenovo ThinkPad E470
  • Дисплей: 14", FHD (1920х1200) IPS 250 ніт, Anti-Glarе
  • ОС: Windows 10
  • Процесор: до Intel Core i7 сьомого покоління
  • Графіка: інтегрована Intel HD Graphics 620, дискретна до NVIDIA GeForce 940MX 2 GB
  • Оперативна пам’ять: до 32Гб DDR 4
  • Накопичувач: до 256 Гб SSD, до 1 Тб HDD
  • Батарея: до 8,4 годин автономної роботи
  • Товщина: 339 x 242 x 22.4 мм
  • Вага: 1,87 кг

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации