В Україні розпочато продаж нового бюджетного ноутбука Lenovo IdeaPad 320

Компанія Lenovo оголошує про початок продажів ноутбуків IdeaPad 320 в Україні. IdeaPad 320 з оновленого сімейства IdeaPad, розроблений у концепції "менше означає більше" – він забезпечує швидкість і продуктивність пристрою у витонченому і функціональному корпусі з цілісним підходом до дизайну.

Універсальна комплектація та можливість вибору конфігурації ноутбука роблять його надійним інструментом для навчання, роботи та розваг – IdeaPad 320 легко виконає різноманітні завдання, завдяки потужним процесорам і сучасній оперативній пам'яті. Обчислювальні потужності, необхідні для роботи з ресурсомісткими додатками, забезпечують процесор до сьомого покоління Intel Core i7-7200U і оперативна пам'ять до 16 ГБ DDR4.

Для зберігання даних можна обирати варіант, який відповідає потребам користувача: об'ємне сховище до 2 ТБ SATA HDD або комбінацію до 128 ГБ PCIe SSD в поєднанні з SATA HDD до 1 ТБ, яка підвищує продуктивність. Таке сховище дає достатньо місця для зберігання не тільки найпотрібніших файлів, але й колекції фільмів, музики та фотографій.

Модельний ряд IdeaPad 320 пропонує вибір графічної карти від Intel Integrated Graphics до потужної NVIDIA GeForce 940MX. Дискретна графічна карта з власним процесором забезпечить чітке зображення та зручну роботу з мультимедійним контентом і безперервність гри, без зниження швидкості роботи, зі швидким відгуком на дії користувача.

У процесі проектування IdeaPad враховувалася кожна деталь – від найчастіше використовуваних робочих елементів до відтінків і оздоблення поверхонь. Скошені краї створюють прямі чисті лінії, в той час як передній край із загостреним кутом був доданий, щоб спростити відкриття кришки. Гладкий корпус ноутбука з цільним шасі покритий спеціальним напиленням, що захищає від дрібних подряпин, які можуть виникнути при інтенсивному ритмі сучасного життя. На нижній поверхні додані невеликі гумові опори, що покращують вентиляцію і продовжують термін служби пристрою. У порівнянні з попереднім поколінням сімейства IdeaPad, нову модель відрізняє більш тонкий боковий профіль і сучасна палітра пастельних тонів – соковитий фіолетовий (plum purple), кораловий червоний (coral red) і синій денім (denim blue), а також завжди актуальні білий (blizzard white), матовий чорний (onyx black) і платиновий сріблястий (platinum grey).

У цьому пристрої все продумано для продуктивної роботи, без зайвої метушні. Операційна система до Windows 10 і популярні офісні додатки спростять роботу та дозволять зробити більше за той самий час. WiFi-підключення стандарту 802.11ac дозволяє втричі швидше завантажувати потрібну інформацію і переглядати сторінки. Для підключення аксесуарів і зарядки інших пристроїв передбачені зручно розташовані USB порти до Type C, а також оптичний зчитувач для CD і DVD.

У Lenovo IdeaPad 320 підвищити ефективність роботи допомагають зручна м'яка і тиха клавіатура з покращеними клавішами Fn для швидкої роботи з мультимедіа, а також точний тачпад, який дозволяє використовувати багатоточкові жести.

Lenovo IdeaPad 320 відмінно підходить для перегляду відео та фотоконтента – 15 дюймовий дисплей із роздільною здатністю до Full HD (1920 x 1080) і антибліковим покриттям. Дисплей показує зображення в яскравих, насичених кольорах, а динаміки з технологією Dolby Audio оточать користувача ясним звучанням без спотворень на будь-якій гучності.

Новий IdeaPad 320 – сучасний ноутбук зі збалансованими характеристиками, оптимальний для навчання, роботи, виконання повсякденних завдань та розваг, надійний і без надмірностей.

Ноутбук Lenovo IdeaPad 320 доступний на українському ринку за ціною від 7500 грн.


Технічні характеристики:

  • Процесор: до 7-го покоління Intel Core i7-7200U (3 МБ Cache, 2,5 ГГц, 3,1 ГГц)
  • Оперативна пам'ять: до 16 ГБ
  • Операційна система: до Windows 10 Home
  • Дисплей: до 15,6" FullHD (1920 x 1080), покриття антиблікове
  • Графіка: Intel Integrated Graphics, AMD Radeon 530, NVIDIA GeForce 920MX, NVIDIA GeForce 940MX
  • Порти: 2 x USB 3.0, USB Type-C (у моделях IdeaPad 320-15IKB/ISK), HDMI, Ethernet (RJ45), кард-рідер 4-d-1, (MMC, SD, SDHC, SDXC), аудіовихід

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации