Насолоджуйся безвізом із Huawei P10|P10 Plus: стань фотокореспондентом Huawei у Європі

Підрозділ Huawei Consumer BG Ukraine оголошує про початок акції "Стань фотокореспондентом Huawei у Європі"! Щоб виграти подорож, потрібно придбати смартфон Huawei P10 або Huawei P10 Plus у період акції у будь-якій із роздрібних мереж або в фірмових магазинах Huawei у ТРЦ Dream Town і Lavina, зареєструватися на сайті travelwithhuawei.com.ua та взяти участь у розіграші.

Акція триває з 20 липня 2017 до 20 січня 2018 року. Щомісяця розігрується одна з шести поїздок на двох до країни Шенгенської угоди, і щоразу пункт призначення стане сюрпризом. Володар путівки на двох визначається за допомогою комп'ютерного алгоритму наприкінці кожного акційного місяця. Якщо учасник зареєструвався, але його номер не став виграшним, він автоматично бере участь у наступному розіграші. Для реєстрації на сайті акції необхідно вказати IMEI смартфона, ім'я та прізвище, а також контактний номер телефону. Для участі також необхідно зберігати чек на покупку і гарантійний талон.

P10 | P10 Plus – це флагманські смартфони компанії Huawei, що стали революційними в світі мобільної фотографії. Оснащені подвійною камерою 20 Mп + 12 Мп, створеною в партнерстві з Leica, моделі встигли здобути визнання не тільки користувачів, але й експертів у сфері фотомистецтва. "Найкращий смартфон для фотографій" від Technical Image Press Association, найвищі оцінки від лабораторії DxOMark і позитивні відгуки професійних фотографів з усього світу підтверджують чудову якість знімків, отриманих за допомогою Huawei P10 | P10 Plus.

Скористайся шансом виграти незабутній євротур від Huawei та зробити високоякісні фото з подорожі камерою флагманського смартфона!

Детальніше про акцію та умови на сайті travelwithhuawei.com.ua. Слідкуйте за перебігом акції на офіційних сторінках Huawei у Facebook та Instagram.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации