Нові фічефони Nokia 105 і Nokia 130 – нові можливості та якісний дизайн

HMD Global, домівка для телефонів Nokia, анонсує оновлені телефони Nokia 105 і Nokia 130. Обидва телефони відрізняються ергономічним дизайном і покращеними функціями, поєднуючи надійність, довговічність і вигідну вартість. Моделі оснащені 1,8-дюймовим кольоровим екраном і яскравим світлодіодним ліхтариком. Новинки отримали гладкий корпус і доступні у трьох кольорах. Більш ніж 1,3 мільярда користувачів кнопочних телефонів живе в усьому світі, і багато хто з них – в країнах Азії та Африки. Надійність і відмінна ціна Nokia 105 і 130 дозволять ще більшій кількості людей завжди залишатися на зв’язку.

Nokia 105: для повсякденної роботи

На сьогоднішній день продано більше ніж 200 млн Nokia 105. Нова версія цього неодноразово відзначеного нагородами телефону отримала ергономічний дизайн, відмінний час автономної роботи, збільшений екран і нову клавіатуру. Новий дизайн Nokia 105 натхненний класичними моделями Nokia. Завдяки анатомічній формі він зручно лежить у руці, а корпус із полікарбонату мінімізує ушкодження від падінь та ударів. Nokia 105 – це телефон на кожен день, що забезпечує якість і надійність, яких користувачі чекають від пристрою під брендом Nokia.

Новий клавіатурний блок відрізняється роздільними кнопками для ще зручнішого використання, а збільшений у порівнянні з попередньою версією телефону 1,8-дюймовий екран дозволяє з комфортом насолоджуватися улюбленими іграми, такими як встановлена за замовчуванням Змійка, Doodle Jump і Crossy Road.

Окрім цього, Nokia 105 може працювати до 15 годин у режимі розмов і до місяця в режимі очікування лише від однієї зарядки. Ви завжди зможете залишатися на зв'язку та в курсі всіх справ – вбудованої пам'яті вистачить на 500 текстових повідомлень і до 2 000 контактів.

Оновлена модель Nokia 105 оснащена FM-радіо і заряджається з допомогою стандартного Micro USB кабелю (USB 2.0). Nokia 105 буде доступна у версіях з однією або двома SIM-картами, у матових синьому, білому і чорному кольорах.

Nokia 130: для тих, хто любить розваги

Незалежно від того, де ви перебуваєте і чим займаєтеся, музика робить життя значно веселішим. Nokia 130 може програвати FM-радіо до 44 годин, а підтримка карт MicroSD обсягом до 32 Гб дозволяє зберігати сотні треків. 1,8-дюймовий кольоровий екран високої чіткості забезпечує якісний перегляд відео.

Nokia 130 підтримує Bluetooth-гарнітури або динаміки та ідеально підходить, щоб з насолодою прослуховувати улюблений плейліст на ходу без жодних дротів.

Вбудована VGA-камера Nokia 130 дозволяє робити знімки і записувати відео, зберігаючи їх на карту MicroSD. З Nokia 130 спільний доступ до вашого контенту стає простим – обмінюйтеся відео, контактами й іншими файлами швидко та легко: просто включіть Bluetooth і піднесіть свій Nokia 130 до іншого телефону з підтримкою Bluetooth. Нова модель буде доступна у версії з однією та двома SIM-картами, у червоному, чорному та сірому кольорах.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации