Оптика ZEISS повертається на смартфони Nokia

Еспоо, Фінляндія / Оберкохен, Німеччина, 6 липня 2017 року. HMD Global, домівка телефонів Nokia, та ZEISS оголосили сьогодні про продовження партнерства, покликаного поставити нові стандарти в області фотографії в мобільній індустрії. Базою для цієї довгострокової угоди стала спільна історія компаній, а також величезний досвід Nokia і ZEISS в області мобільної фотографії.

Обидві компанії об'єднують бажання та амбіції серйозно поліпшити якість зйомки на смартфонах у всіх аспектах – від програмного забезпечення і сервісів до якості екрану і оптики. Співпраця, яка поверне оптику ZEISS на смартфони Nokia, дозволить ZEISS і HMD Global спільно розробити нові стандарти якості зйомки для всієї індустрії. Ексклюзивне партнерство з ZEISS – ще один приклад того, як HMD об'єднується з найбільш шанованими гравцями індустрії, щоб створювати найкращі смартфони у всіх аспектах дизайну, збірки, функціональності та програмного забезпечення.

Партнерство Nokia і ZEISS почалося більше 10 років тому і базується на пристрасті до інновацій і прагненні розробити найкращий продукт для споживача. У минулому на телефонах Nokia завдяки співпраці з ZEISS вперше в світі з'явилися мульти-мегапіксельні камери, а також були розроблені пристрої, що задали стандарт для всієї індустрії – від Nokia Nseries до апаратів із технологією PureView. Новий етап відносин двох брендів покликаний повернути цей дух технологічних інновацій на довгі роки.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации