Lenovo представила нові ПК для корпоративних користувачів: ThinkStation P320 Tiny

У рамках конференції Tech World TRANSFORM компанія Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) представила нові надійні рішення в сегменті ПК для корпоративних користувачів, які відповідають сучасним вимогам організації роботи співробітників. Неймовірно компактна робоча станція ThinkStation P320 Tiny в мініатюрному корпусі забезпечить надійну роботу критично важливих додатків завдяки наявності сертифікації незалежних постачальників ПО. Компанія також представила рішення "ПК як послуга" (PCaaS), яке представляє собою комплексне повністю кероване рішення з фіксованою щомісячною платою, в рамках якого компанія отримує в користування апаратне забезпечення і послуги. Дане рішення розроблено з метою знизити навантаження підприємств, яке викликане необхідністю купувати, розгортати і керувати обчислювальними засобами. "ПК як послуга" сприяє максимально ефективному використанню життєвого циклу продукту і зниженню сукупної вартості володіння обладнанням.

Робоча станція ThinkStation P320 Tiny: найкомпактніша робоча станція в світі з сертифікацією незалежних постачальників ПО

Останнім часом фізичне робоче місце часто розглядають як дорогий об'єкт нерухомості, в зв'язку з чим з'являються нові вимоги і до його оснащення: так, наприклад, робоча станція повинна бути не тільки потужною, але і вміти працювати в будь-яких умовах.

 

ThinkStation P320 Tiny максимально ефективно використовує обмежений фізичний простір робочого місця та при цьому забезпечує стандартну для робочої станції продуктивність. Новинку від компанії Lenovo легко і просто встановити, вона сумісна з аксесуарами серії ThinkCentre Tiny, а високу продуктивність гарантують новітні процесори Intel Core I та графічний процесор Nvidia Quadro. Наявність сертифікатів незалежних постачальників програмних продуктів забезпечує роботу різних професійних застосувань. Робоча станція Lenovo ThinkStation P320 Tiny стане надійним помічником для різних фахівців, чим би вони не займалися: чи розробляють вони передові інноваційні продукти, чи конструюють сучасний хмарочос або проводять тренінг для майбутніх підприємців. У компактному корпусі P320 Tiny захована потужна начинка, здатна впоратися з серйозними бізнес-завданнями, значить, компанія отримає максимальну віддачу від навіть найменшого робочого місця в обмеженому просторі.

"ПК як послуга" – новий простий підхід до формування бази обчислювальної техніки підприємства

Нове покоління співробітників, яке спілкуються з технікою на "ти", має свої пріоритети при виборі робочого помічника: для них важлива гнучкість пристрою та мобільність при виконанні роботи. У зв'язку з цим компанії передивляються свій підхід до вибору технологічних рішень для організації робочих місць персоналу. Пріоритет гнучкої та динамічної IT-інфраструктури, концепція CYOD (Choose Your Own Device), використання в роботі декількох різних пристроїв – все це сприяє розвитку нового підходу до вибору обчислювального устаткування для роботи підприємства з урахуванням індивідуальних пріоритетів співробітників. Новий продукт "ПК як послуга" був розроблений із урахуванням нових тенденцій та пропонує просте рішення для фінансування, розгортання, управління та подальшого списання комп'ютерного устаткування. "ПК як послуга" – це пакетний продукт з індивідуальною конфігурацією і фіксованою щомісячною платою. Організація може вибрати різні пристрої: планшети, ноутбуки, настільні ПК, робочі станції, а також програмне забезпечення та послуги, і запропонувати своїм співробітникам широкий вибір пристроїв і продуктів для виконання роботи. Крім того, таке рішення дозволяє збільшувати капіталовкладення в міру зростання й розвитку підприємства.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации