ASUS представляє Zennovation на CES 2017

Компанія анонсувала смартфони ZenFone AR і ZenFone 3 Zoom, інноваційні продукти для геймерів серії Republic of Gamers (ROG), а також новітню лінійку пристроїв для роботи та розваг.

ASUS ZenFone AR

ASUS ZenFone AR – це наступне покоління смартфонів, створення якого стало можливим завдяки значному прогресу в розвитку технологій віртуальної реальності (VR) і доповненої реальності (AR). Це перший смартфон у світі, що одночасно підтримує AR-технологію Tango і VR-платформу Daydream. Tango – це набір сенсорів і програмного забезпечення для технологій комп’ютерного бачення від Google, що дозволяє отримати на смартфоні унікальні можливості системи доповненої реальності, як-от AR-ігри, AR-додатки та навігацію у приміщенні. Daydream є платформою компанії Google для створення високоякісних мобільних систем віртуальної реальності з підтримкою мобільних додатків Daydream VR. ZenFone AR був розроблений у тісній співпраці з Google, щоб розкрити повний потенціал технологій Tango та Daydream.

ZenFone AR – неймовірно тонкий і легкий пристрій із підтримкою технології Tango. Досягти такої компактності й легкості вдалося зокрема завдяки інноваційній технології ASUS TriCam™, системі із трьох камер, що складається з основної 23-мегапіксельної камери, камери відстеження руху та камери глибини. На відміну від систем із трьома камерами в інших пристроях, компоненти ASUS TriCam об’єднані в єдиному компактному модулі, тому їх габарити є мінімальними, що дозволило зробити весь телефон тонше й легше.

ZenFone AR оснащений потужним процесором Qualcomm Snapdragon 821, оптимізованим для Tango, і це перший у світі смартфон із 8 ГБ оперативної пам’яті. Висока продуктивність ZenFone AR та інноваційна камера в поєднанні з можливостями Tango гарантують плавне відтворення AR-сцен за допомогою смартфона. Чудовий 5,7-дюймовий дисплей Super AMOLED із роздільною здатністю WQHD і новий динамік із п’ятьма магнітами роблять програми Daydream VR, ігри, відео ще більш захоплюючими й цікавими. Операційна система Android™ 7.0 Nougat дозволить користувачам отримати максимальну віддачу від ZenFone AR завдяки реалізованим у ній новим можливостям багатозадачності та іншим удосконаленням.

ASUS ZenFone 3 Zoom

ASUS ZenFone 3 Zoom – це 5,5-дюймовий смартфон, створений для шанувальників мобільної фотографії та оснащений системою з двох камер, яка дозволяє знімати чудові фотографії й відео. Це також найтонший смартфон у світі з посиленою батареєю, ємність якої становить 5000 мА∙год, що дозволяє користуватися мобільним пристроєм ще довше без компромісів щодо стилю та портативності.

Інноваційна подвійна камера ZenFone 3 Zoom складається з двох 12-мегапіксельних камер, одна з яких має ширококутний об’єктив з апертурою F/1,7 і фокусною відстанню 25 мм, а друга – об’єктив із фокусною відстанню 59 мм. Користувачі можуть миттєво перемикатися між основною камерою (25-мм) і 59-мм камерою, що дає їм змогу користуватися оптичним 2,3-кратним зумом, який ідеально підходить для портретів і зйомки віддалених об’єктів. Удосконалена система автоматичного фокусування TriTech+ у залежності від ситуації автоматично вибирає одну з трьох технологій – фазовий автофокус Dual Pixel PDAF, відстеження об’єкта або лазерне фокусування другого покоління – для досягнення точного фокусування лише за 0,03 секунди, навіть під час зйомки рухомих об’єктів.

ZenFone 3 Zoom також є першим смартфоном ASUS із підтримкою технології SuperPixel, що дозволяє йому неймовірно швидко фокусуватися та отримувати чіткі фотографії в нічний час або в умовах низької освітленості. Ексклюзивні апаратні й програмні рішення ASUS дозволяють підвищувати світлочутливість сенсора зображення до чотирьох разів для інтелектуального налаштування рівня ISO під час зйомки та фільтрації шуму після зйомки. Технологія SuperPixel дозволяє камері ZenFone 3 Zoom мати в 2,5 рази більшу світлочутливість, ніж у камери Apple® iPhone® 7 Plus, і в 10 разів вищу, ніж у середньому смартфоні.

ZenFone 3 Zoom має акумулятор високої ємності (5000 мА∙год), який поміщається в супертонкому металевому корпусі товщиною лише 7,9 мм. Телефон важить лише 170 грамів, але завдяки посиленому акумулятору та потужному й енергоефективному процесору Qualcomm® Snapdragon™ 625 забезпечує до 42 днів роботи в режимі очікування. Такий акумулятор неодмінно стане в нагоді під час інтенсивного використання камер ZenFone 3 Zoom, дозволяючи користувачам робити більше фотографій, довше користуватися вимогливими до ресурсів операціями, наприклад сповільненою зйомкою, а також створювати до 6,4 годин безперервного відео в роздільній здатності 4K UHD від однієї зарядки. ZenFone 3 Zoom також може працювати як резервне джерело живлення для заряджання інших мобільних пристроїв.

Монітор ASUS ProArt PA32U

ASUS ProArt PA32U – це перший у світі професійний 32-дюймовий монітор формату 4K UHD з підсвічуванням Direct-lit LED та підтримкою технології HDR, який видає неймовірно чітке зображення. Світлодіодне підсвічування нового монітора розташоване на всій площі екрана в 384 зонах із максимальною яскравістю 1000 кд/м² і керується за допомогою новітньої технології ASUS. Завдяки цьому досягається широкий спектр динамічної яскравості для отримання насиченого зображення, що передає ще більше відтінків. Використання технології квантових точок дозволяє ProArt PA32U відтворювати розширену гаму кольорів, що відповідає 99,5% простору Adobe RGB, 85% Rec. 2020, 100% sRGB та 95% DCI-P3, для професійної роботи зі статичними зображеннями та створення відео.

ProArt PA32U обладнаний двома портами Thunderbolt™ 3 (USB Type-C) з пропускною здатністю 40 Гбіт/с, що підтримують стандарти USB 3.1 Gen 2 та DisplayPort 1.2. Ці порти також перетворюють ProArt PA32U на дисплейну док-станцію, яка дозволяє послідовно підключити декілька пристроїв Thunderbolt™ 3 або додати до системи два додаткові дисплеї формату 4K UHD для підвищення продуктивності та більш різностороннього перегляду.

ASUS VivoPC X

ASUS VivoPC X є елегантним і компактним настільним ПК на базі процесора Intel Core сьомого покоління з відеокартою NVIDIA® GeForce® серії GTX 10, призначеним для широкого кола споживачів, які шукають комп’ютер з підтримкою систем віртуальної реальності. Завдяки компактному корпусу об’ємом лише 5 л цей комп’ютер може бути розміщений у будь-якому куточку оселі; комп’ютер пропонує широкі можливості підключення, включно з чотирма портами USB 3.1 Gen 1 і двома портами USB 2.0 для VR-пристроїв і контролерів.

ASUS Zen AiO ZN270

27-дюймовий моноблочний комп’ютер ASUS AiO Zen ZN270 обладнаний чудовим дисплеєм формату Full HD та відеокартою NVIDIA GeForce 940MX. Сучасний процесор Intel Core сьомого покоління, до 16 гігабайт оперативної пам’яті DDR4 та потужна аудіосистема на базі чотирьох динаміків, сертифікована Harman Kardon, пропонують користувачам неймовірну продуктивність і широкі мультимедійні можливості в елегантному корпусі з оригінальним колірним рішенням "сірий кварц".

ASUS ZenBook 3 Deluxe UX490

Приголомшливий, повністю алюмінієвий ASUS Zenbook 3 Deluxe є вдосконаленою версією Zenbook 3, найпрестижнішого ноутбука в світі. У надтонкому й легкому корпусі (товщиною 12,9 мм і масою 1,1 кг), який відповідає за розмірами ноутбукам 13-дюймового класу, використовується чудовий 14-дюймовий дисплей з ультратонкою рамкою. ASUS Zenbook 3 Deluxe надає користувачам ідеальний баланс між портативністю та продуктивністю. Серія ноутбуків Zenbook 3 гарантує безпрецедентну продуктивність, а ZenBook 3 Deluxe виводить її на якісно новий рівень завдяки процесору Intel Core сьомого покоління, до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR3 2133 МГц і неймовірно швидкому SSD-накопичувачу з інтерфейсом PCI Express® об’ємом до 1 ТБ – одному з найбільших на ринку SSD. Неперевершені можливості розширення гарантують два порти USB Type-C™ (USB-C™), сумісні зі стандартом Thunderbolt™ 3 , що забезпечують передачу даних на швидкості до 40 Гбіт/с, підключення двох зовнішніх дисплеїв формату 4K UHD та заряджання ноутбука.

ASUSPRO B9440

ASUSPRO B9440 – це найлегший у світі 14-дюймовий бізнес-ноутбук. Розроблена для найвимогливіших професійних користувачів, що потребують максимальної мобільності, модель B9440 важить лише 1 кг і має ультракомпактний корпус, габарити якого менше, ніж у більшості 13-дюймових ноутбуків. Це робить її ідеальним інструментом для мобільної роботи.

ROG GX800VH

Ноутбук ROG GX800VH – це надпотужна мобільна геймерська станція. Графічна підсистема на базі двох відеокарт NVIDIA GeForce GTX 1080 у конфігурації 2-way SLI™ та ексклюзивна док-станція з рідинної системою охолодження Hydro Overclocking для екстремального розгону наділяють його неймовірною швидкістю в найсучасніших комп’ютерних іграх. ROG GX800VH є також першим у світі 18-дюймовим ноутбуком, панель якого підтримує технологію NVIDIA G-SYNC™ для комфортної ігри у форматі 4K UHD. Ноутбук оснащений механічною клавіатурою MechTAG (Mechanical Tactile Advanced Gaming), яка розпізнає до 30 одночасних натискань, та системою підсвічуванням ROG Aura.

ROG G752

ROG G752 створений для перемоги в грі завдяки неперевершеній потужності, яка гарантується процесором Intel Core i7 із розблокованим множником і відеокартою NVIDIA GeForce GTX 1070, повністю сумісною із сучасними системами віртуальної реальності. Високошвидкісні модулі пам’яті DDR4, що використовуються в G752, розігнані до частоти 2800 МГц. У ноутбуку застосовуються високошвидкісні твердотільні накопичувачі в масиві RAID 0 (технологія HyperDrive), що використовують інтерфейси NVM Express™ (NVMe) та PCI Express. Для охолодження графічного процесора в ньому встановлено потужний кулер із випарною камерою 3D Vapor Chamber. Дисплей цієї моделі ноутбука відрізняється високою частотою оновлення екрана (120 Гц) і широкими кутами огляду, крім того, у ньому реалізовано підтримку технології NVIDIA G-SYNC. Клавіатура G752 може похвалитися підсвічуванням і безпомилково обробляє одночасне натискання до 30 клавіш одночасно.

ROG Maximus IX Extreme

Материнську плату Maximus IX Extreme створено спеціально для ентузіастів водяного охолодження та геймерів, які цінують інновації. Це перша у світі системна плата з інтегрованим водяним моноблоком, майстерно виготовленим компанією Bitspower. Водоблок Maximus IX Extreme вміє визначати швидкість потоку охолоджувальної рідини, а також завдяки спеціальній схемі контролювати температуру рідини на вході й виході системи охолодження. У водяний моноблок також інтегрований радіатор для охолодження карт формату M.2 для ефективного розсіювання теплоти та гарантування стабільної роботи системи.

ROG Gladius II

ROG Gladius II – це оптична геймерська миша, оптимізована для шутерів від першої особи, яка обладнана перемикачами Omron® з ресурсом 50 мільйонів натискань і підтримує синхронізоване підсвічування Aura RGB. Новинка має спеціальні роз'єми для швидкої заміни перемикачів, що дає змогу гравцеві підібрати оптимальну для себе силу спрацьовування кнопок. Миша Gladius II також оснащена дворівневим перемикачем чутливості та бічною кнопкою для короткочасної зміни DPI.

Комментарии : 0

Похожие публикации
CES 2017

CES 2017

Новые публикации