CES 2017

Компанія TP-Link, глобальний постачальник надійних мережевих рішень, представила на щорічній виставці CES 2017 кілька інноваційних маршрутизаторів серії Deco, гігабітний роутер AC2300 з підтримкою технології MU-MIMO та універсальний підсилювач сигналу RE650.

Deco – це нова лінійка домашніх Wi-Fi систем. Вони надають користувачам швидке інтернет-з’єднання, яке залишається надійним і стабільним навіть з урахуванням постійно зростаючої кількості підключених пристроїв. На даний момент лінійка складається з двох пристроїв – Deco M5 та Deco M5 Plus.

 

Deco M5 – це роутер, в якому реалізовані новітні технології Wi-Fi, що забезпечують безперервну роботу бездротової мережі в кожній кімнаті вашого будинку. Більш функціональна модель носить ім’я Deco M5 Plus. В її мініатюрному корпусі об’єднані бездротовий маршрутизатор і Powerline-адаптер, завдяки яким Wi-Fi з’єднання залишається однаково стабільним для всіх підключених пристроїв

Також компанія TP-Link показала в Лас-Вегасі два нових пристрої з підтримкою технології MU-MIMO – гігабітний маршрутизатор AC2300 та підсилювач сигналу RE650.

AC2300 дозволить вам дивитись фільми в форматі 4K та насолоджуватись новітніми іграми завдяки підтримці специфікації Wave 2 Wi-Fi. Ця технологія дозволяє кільком пристроям обмінюватися даними з маршрутизатором одночасно, а не по черзі, збільшити ширину та кількість каналів для зв’язку з кожним пристроєм, а також їх пропускну здатність. AC2300 забезпечує одночасний обмін даними з більшою кількістю підключених пристроїв, обираючи для кожного з них оптимальний частотний діапазон для максимальної продуктивності. Більше того: з AC2300 ви зможете встановити пріоритет для ігор, фільмів та іншого контенту або призначити полосу пропуску для пристроїв, які ви використовуєте частіше за інших.


Підсилювач RE650 розповсюдить сигнал Wi-Fi мережі по всьому будинку і допоможе вам забути про проблему "мертвих зон". Також відзначимо, що RE650 працює з будь-яким Wi-Fi роутером, точкою доступу або модемом. 

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации