ASUS представляє материнські плати серії Z270

Компанія ASUS оголошує про вихід та доступність на українському ринку повної лінійки материнських плат серії Z270, створених для розкриття максимального потенціалу процесорів Intel Core сьомого покоління. Нова лінійка включає в себе довгоочікувані плати ігрової лінійки Republic Of Gamers (ROG) Maximus IX, включно з моделлю Maximus IX Apex, яка вже вписала своє ім’я в історію, встановивши вісім світових рекордів із розгону й утримуючи 13 перших місць у відомих бенчмарках. Крім того, оновлена серія включає в себе найновіші ігрові материнські плати лінійки ROG Strix для комп’ютерних ентузіастів, що дбають про стиль своїх систем, цілком нові материнські плати лінійки ASUS Prime із гнучкими можливостями для персоналізації й налаштування параметрів, а також новітні плати лінійки TUF, призначені для стабільної цілодобової роботи навіть у режимі розгону. Нова лінійка материнських плат для робочих станцій ASUS Workstation на базі чипсета Z270 отримала ексклюзивні технології, щоб надати користувачам можливість отримати максимум продуктивності від сучасних процесорів Intel.

Висока продуктивність: комплекс технологій для системного розгону

ASUS є передовим світовим виробником материнських плат. Над їх створенням працюють розробники світового рівня, які пропонують інновації для досягненням максимальної продуктивності рішень, тому системні плати ASUS проходять вичерпні тестування, що перевершують за обсягами галузеві стандарти. Завдяки цьому користувачі мають можливість розігнати процесор до значень частоти 5 ГГц і вище – і все це за допомогою одного натискання на кнопку миші в інтерфейсі UEFI. Материнські ASUS плати серії Z270 оснащені справжнім арсеналом функцій, створеним для сприяння оверклокерам в їхніх експериментах.

 

Ексклюзивна технологія 5-сторонньої оптимізації від ASUS виконує налаштування основних системних параметрів у режимі реального часу. За рахунок використання нової функції розподілу стрес-тестування Stress Test Distribution користувачі можуть регулювати навантаження на процесор і модулі пам’яті для отримання оптимального результату розгону. Крім того, технологія керування вентиляторами охолодження Fan Xpert 4 нового покоління дозволяє стежити за температурою графічного процесора, щоб забезпечити більш ефективне охолодження під час роботи відеокарти за високого навантаження, наприклад під час створення 3D-контенту або в іграх.

Технологія ASUS Pro Clock використовує спеціальний тактовий генератор базової частоти (BCLK), призначений для процесорів Intel сьомого покоління, який дозволяє встановлювати значення BCLK на рівні 425 МГц і вище. Ця технологія працює в тандемі з контролером ASUS TurboV Processing Unit (TPU) з метою поліпшення керування параметрами напруги й базової частоти під час розгону. Вона дозволяє розігнати процесор до 5,4 ГГц і вище.

Завдяки Т-подібній топології підключення слотів системної пам'яті третього покоління збільшується її розгінний потенціал. Саме це дозволяє досягти частоти на рівні 4133 МГц під час розгону модулів пам'яті DDR4 на нових материнських платах ASUS. Загалом плати ASUS пройшли тестування на сумісність із понад 790 модулями пам'яті DDR4.

Aura Sync і підтримка компонентів, надрукованих на 3D-принтері

ASUS Aura Sync – перша у світі технологія синхронізації світлодіодного підсвічування пристроїв, що входять до складу системи. Вона синхронізує режим підсвічування сумісних пристроїв, серед яких материнські плати, відеокарти й периферійні пристрої, і підтримує до дев'яти привабливих візуальних ефектів, що налаштовуються за допомогою простої і інтуїтивно зрозумілої утиліти Aura. До нової версії утиліти увійшов музичний режим, в якому синхронізовані світлодіоди пульсують у ритмі відтворюваної мелодії. Крім вбудованого підсвічування, завдяки 4-контактному роз'єму Aura RGB або кабеля-подовжувача до нових материнських плат можна підключити стандартні світлодіодні стрічки (12 В) і надати комп'ютеру ще більшу індивідуальність та яскравість. Система Aura дає можливість вибрати для підсвічування будь-який колір і навіть налаштувати його для індикації температури процесора.

Компанія ASUS завжди приділяла особливу увагу дизайну своїх комплектуючих, надаючи можливість користувачам створювати оригінальні системи, що відповідають їх власному стилю. Тепер ASUS першим у світі представив материнські плати, які дозволяють легко встановлювати на них елементи, роздруковані на 3D-принтері. Такі елементи можуть виконувати декоративну функцію або використовуватися для підвищення продуктивності системи чи прокладання кабелів. Спеціальне кріплення використовує гвинти і стандартні отвори для встановлення пристроїв M.2, щоб зафіксувати на платі елементи, роздруковані на 3D-принтері. Ними можуть бути табличка з ім'ям користувача, деталь для акуратного прокладання кабелів або тримач для вентилятора охолодження роз'єму M.2, завдяки якому в цій зоні можна підтримувати температуру на рівні 30°C. ASUS також розробила серію стильних аксесуарів, які можна роздрукувати на 3D-принтері і використовувати в системі: кришку для містка 2-Way SLI, решітку вентилятора, літери у стилі ROG, тримачі кабелів будь-якого розміру тощо.

У співпраці з Shapeways, найбільшим у світі сервісом для 3D-друку, компанія ASUS відкрила магазин ASUS 3D Store, де пропонується повний асортимент елементів, сумісних із материнськими платами ASUS. Для додаткової персоналізації системи оригінальні моделі можна завантажити й відредагувати, після чого замовити їх друк через сервіс Shapeways або роздрукувати на власному 3D-принтері.

Джерело: ASUS

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации