Нові ігрові монітори AOC AGON в "безрамковому" дизайні із вигином 1800 мм

AOC розширює преміальну ігрову лінійку AGON двома новими моделями: AG322QCX (31,5", QHD) і AG272FCX (27", Full HD). Обидві новинки мають вигнутий дисплей з надмалим радіусом кривизни – 1800 мм, завдяки чому користувачі зможуть з головою зануритися в гру. Найтонші рамки з трьох сторін екрану посилять цей ефект і дозволять максимально сфокусуватися на ігрових подіях. Обидва монітори підтримують частоту оновлення 144 Гц і технологію AMD FreeSync: це забезпечить плавний геймплей без розривів і розмиття картинки. До того ж, пристрої наділені типовими для лінійки AGON можливостями, включаючи широкий набір ігрових режимів і налаштувань (що перемикаються за допомогою комплектного контролера QuickSwitch), тримач для навушників, ручку для перенесення, ергономічну підставку і LED-підсвічування, що можна налаштувати самостійно.

Дві моделі формату 16:9 додають до лінійки вигнутих моніторів AOC AGON нові розміри. AOC AGON AG322Q з діагоналлю 31,5 дюйма (80 см) обладнаний VA-панеллю і підтримує роздільну здатність QHD 2560 x 1440 пікселів: з цим дисплеєм ігрова графіка буде чіткою та деталізованою.

 

Друга модель, AG272FCX, використовує більш компактну VA-панель з діагоналлю 27 дюймів (68,6 см) і роздільною здатністю Full HD 1920 x 1080 пікселів. Обидві новинки мають радіус кривизни 1800 мм, що робить їх найвигнутішими в серії AGON. Це дозволить зануритися в гру з головою і оцінити всю глибину та цілісність картинки. А доповнять це відчуття ультратонкі, практично невидимі рамки зверху, праворуч і ліворуч від екрану.

 

Обидві новинки підтримують частоту оновлення 144 Гц, що зводить нанівець розмиття і робить картинку плавною та чіткою навіть у динамічних сценах. До того ж технологія AMD FreeSync допомагає уникати розривів, смуг на екрані і затримки виведення зображення.

Забезпечити ще більш швидкий відгук допоможе режим AOC Low Input Lag, який відключає постобробку зображення на апаратному рівні. Таким чином, будь-які дії гравця буде видно на екрані миттєво, що стане серйозною підмогою в кіберспорті. Функція AOC Shadow Control дасть додаткові переваги в іграх з великою кількістю темних сцен: вона допоможе вирівняти яскравість на окремих ділянках, не зачіпаючи усю картинку.

Ігрові режими та інші налаштування можна легко змінювати за допомогою комплектного контролера AOC QuickSwitch. Замість стандартної навігації в меню користувачі отримають доступ до параметрів, які мають значення в кожній конкретній грі: дисплеї мають попередні налаштування для шутерів від першої особи, гонок, покрокових стратегій та ігровий режим, що можна налаштовувати самостійно.

Щоб зробити довгі години гри більш комфортними, новинки підтримують технологію AOC Flicker-Free, що запобігає втомі очей, і режим AOC Low Blue Light, який усуває шкідливий ефект випромінювання в синій частині спектра. Для здорової постави пристрої обладнані ергономічними підставками AOC Ergo Base: вони дозволяють регулювати висоту, кути нахилу і повороту екрану. Учасники ігрових турнірів оцінять зручну ручку для перенесення дисплея і утримувач для навушників, який стане в нагоді в перервах між сесіями. Нарешті, широкий набір роз’ємів – HDMI, DisplayPort, VGA і USB 3.0 – робить новинки сумісними з великою кількістю джерел сигналу.

 

На додаток до мінімалістичного "безрамкового" дизайну, нові моделі AGON можуть похвалитися LED-підсвіткою, яку можна налаштовувати.

 

Світлодіоди розташовані на задній панелі і на нижній рамці екрану. Вони підтримують три кольори (червоний, зелений і синій), а також три рівня яскравості. Таке рішення допоможе адаптувати зовнішній вигляд моніторів до стилю і смаку гравця або кіберспортивної команди.

AOC AGON AG322QCX і AGON AG272FCX надійдуть у продаж в травні 2017 року за орієнтовною ціною 33 459 і 12 909 гривень відповідно.

Технічні характеристики

Модель

AG322QCX

AG272FCX

Екран

31,5" вигнута панель VA @ 144 Гц

27" вигнута панель VA @ 144 Гц

Роздільна здатність

2560 x 1440 пікселів

1920 x 1080 пікселів

Технологія синхронізації

AdaptiveSync

AdaptiveSync

Підключення

2 x HDMI

2 x DisplayPort

1 x VGA

2 x USB 3.0
Аудіовихід

Вхід та вихід для мікрофону

2 x HDMI

1 x DisplayPort

1 x VGA

2 x USB 3.0
Аудіовихід

Вхід та вихід для мікрофону

Особливості

  • Тристоронній "безрамковий" дизайн
  • Ергономічна підставка
  • Контролер AOC QuickSwitch
  • Стереодинаміки
  • Час відгуку GtG 4 мс
  • Контраст 2000:1
  • 100% гами sRGB
  • Тристоронній "безрамковий" дизайн
  • Ергономічна підставка
  • Контролер AOC QuickSwitch
  • Стереодинаміки
  • Час відгуку GtG 4 мс
  • Контраст 3000:1
  • 100% гами sRGB

Початок продажу

Травень 2017

Травень 2017

Рекомендована ціна

33 459 гривен

12 209 гривень

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации