Samsung представила Galaxy Note8

Samsung Electronics представила Galaxy Note8 – нове покоління смартфонів лінійки Note для людей, які прагнуть досягати більшого. Власники Note8 отримають безмежний дисплей, компактний корпус для зручного користування однією рукою, покращене перо S Pen та поліпшену подвійну камеру Samsung для шедеврів фотографії. Galaxy Note8 ідеально підходить до образу життя сучасного користувача і доповнює його. Samsung представила лінійку Note у 2011 році. Серія швидко здобула відданих шанувальників, які високо оцінили поєднання великого дисплея і зручного пера S Pen. Згідно результатів дослідження Samsung, 85% власників смартфонів лінійки Galaxy Note із гордістю демонструють та рекомендують пристрій друзям. 75% користувачів назвали Note кращим із усіх їх смартфонів.

Насолоджуйтесь безмежними можливостями дисплея

Galaxy Note8 отримав найбільший екран за всю історію лінійки Note. 6,3-дюймова діагональ Quad HD + Super AMOLED дисплея дозволяє бачити більше контенту і рідше перегортати сторінки. Galaxy Note8 дарує простір для перегляду відеороликів, читання статей і малювання – і при цьому комфортно лягає в руку.

Шанувальники лінійки Note звикли робити більше за допомогою Multi Window. Note8 отримав підтримку функції App Pair, яка дозволяє створювати пару додатків на бічній грані Edge Panel і одночасно їх запускати. Наприклад, користувачі можуть дивитися відеоролик і одночасно спілкуватись з друзями в соціальних мережах або проводити відеоконференцію з відкритим списком тем для обговорення.

Новий спосіб спілкування за допомогою пера S Pen

Із моменту анонсування Galaxy Note перо S Pen стало однією з головних особливостей лінійки. Покращений S Pen в Galaxy Note8 змінює уявлення про створення малюнків, взаємодії зі смартфоном і спілкування з друзями в цілому. Перо отримало більш тонкий накінечник і поліпшену чутливість сили натискання. Тому S Pen дозволяє користувачам виражати свій внутрішній світ, як ніколи раніше.

Коли текстового спілкування недостатньо, допоможуть живі повідомлення Live Message, які зможуть краще передати індивідуальність відправника. Galaxy Note8 дозволяє ділитися анімованими повідомленнями або малюнками зі смартфонами на будь-якій платформі за допомогою GIF-файлів. Це абсолютно новий спосіб спілкування за допомогою пера S Pen, який робить звичні повідомлення більш живими.

Функція Always On Display дозволяє користувачам смартфона бачити всі важливі повідомлення на екрані смартфона без його розблокування. Galaxy Note8 отримав поліпшену функцію: тепер вимкнений екран запам'ятає до ста сторінок заміток, одразу як ви дістанете перо. Редагувати записи можна безпосередньо із заблокованого дисплею.

Для закордонних поїздок або серфінгу по іноземних сайтах стане в нагоді поліпшена функція S Pen Translate. Із нею користувачі перекладуть не лише окремі слова, а й цілі речення на 71 мові. Також функція допоможе із конвертацією грошових одиниць та різних одиниць виміру.

Поліпшена якість зображення із найкращою камерою в категорії

Більшість користувачів перед покупкою смартфону звертають увагу на його камеру. Samsung задає нову планку для мобільних камер, представивши в Galaxy Note8 найпотужнішу розробку на сьогоднішній день.

Galaxy Note8 став першим смартфоном із подвійною 12-мегапіксельною камерою і підтримкою оптичної стабілізації зображення (OIS) в обох об'єктивах. Технологія дозволить зробити фотографію у будь-якій ситуації: під час прогулянки в незнайомому місті або на пробіжці в сусідньому парку.

Для професійної фотозйомки в Samsung Galaxy Note8 передбачена функція Live Focus. Вона дозволить регулювати глибину різкості і створювати ефект розмиття фонового зображення як до, так і після створення фотографії.

У режимі Dual Capture обидві камери роблять два знімки одночасно і дозволяють зберегти обидва зображення. Телеоб'єктив створює ближній план фотографії, а широкий кут камери показує увесь фон зображення.

Ширококутова лінза підтримує технологію Dual Pixel із миттєвим автофокусом, яка гарантує високу якість фотографій в умовах недостатнього освітлення. Galaxy Note8 також отримав найкращу у своєму класі фронтальну камеру. 8-мегапіксельний об'єктив підтримує функцію розумного автофокусу і допоможе з якісними селфі та відеочатом.

Різноманіття функцій і сервісів

Galaxy Note8 традиційно для флагманів Galaxy підтримує багато унікальних функцій і технологій. Разом вони змінюють уявлення користувачів про можливості смартфона:

  • Захист від води і пилу: чотири роки тому Samsung представила перший пристрій Galaxy із захистом від води. Сьогодні завдяки захисту від води і пилу за стандартом IP68 користувачі можуть використовувати Note8 і перо S Pen у будь-якому місці і в будь-яких умовах. Смартфон розпізнає натискання пера навіть із мокрим дисплеєм.
  • Швидка бездротова зарядка: два роки тому Samsung представила перший пристрій із лінійки Galaxy з технологією бездротової зарядки. Galaxy Note8 підтримує найсучаснішу технологію бездротової зарядки на сьогоднішній день. Користувачі отримують швидке відновлення заряду смартфону без зайвих дротів та роз’ємів.
  • Безпека: Galaxy Note8 підтримує автентифікацію користувача за райдужною оболонкою ока і за відбитками пальців. Samsung Knox забезпечує додатковий захисний етап на програмному рівні та на рівні внутрішніх параметрів смартфону. Функція захищених папок Secure Folders надійно зберігає дані, розділяючи їх на особисті та робочі.
  • Вражаюча продуктивність: поєднання 6 ГБ оперативної пам'яті, 10-нанометрового процесора і можливості збільшити обсяг внутрішньої пам'яті до 256 ГБ гарантує безмежність можливостей для веб-серфінгу, ігор, трансляцій та інших задач.
  • Інноваційний підхід до роботи: платформа Samsung DeX перетворює смартфон у персональний комп'ютер. Користувач може працювати із файлами і проектами на великому моніторі. Смартфон отримав підтримку голосового асистента Bixby, який допомагає упоратись із різними завданнями та поступово покращує свої можливості.

Виробнича потужність, продуктивність та безпека для бізнесу

Galaxy Note8 покращує можливості для бізнесу. Смартфон підвищує продуктивність і безпеку роботи компаній у різних сферах.

  • Покращене перо S Pen: перо S Pen дозволяє професіоналам робити те, з чим не можуть впоратись інші смартфони. Наприклад, створювати замітки на заблокованому екрані або редагувати документи і фотографії.
  • Безконтактна автентифікація: Galaxy Note8 отримав сканер райдужної оболонки ока. Ця особливість знадобиться фахівцям у галузі охорони здоров'я, будівництва, громадської безпеки та іншим людям, які надають перевагу розблокування смартфону без свайпів чи відбитків.
  • Покращена док-станція DeX: Galaxy Note8 підтримує поліпшену станцію Samsung DeX. Платформа спрощує роботу зі смартфоном, перетворюючи його в персональний комп'ютер. Ця особливість стане в нагоді як в офісі, так і вдома.

Samsung прагне досягнути лідерства у сфері безпеки акумуляторів. Кожен смартфон Galaxy Note8 піддається 8-рівневій перевірці батареї Samsung, яка стала найретельнішою в історії.

Galaxy Note8 буде доступним для передзамовлення в Україні з 24 серпня 2017 року в чорному (Midnight Black) та аметистовому (Orchid Gray) кольорах.

Характеристики Samsung Galaxy Note8

 

Galaxy Note8

Дисплей

6.3-дюймовий Quad HD+ Super AMOLED, 2960x1440 (521ppi)

Камера

Основна: Dual Camera з технологією Dual OIS (Оптична Стабілізація зображення)

 – Ширококутна: 12 МП Dual Pixel АФ, F1.7, OIS

 – Телеоб’єктив: 12 МП АФ, F2.4, OIS

– 2X оптичний зум, до 10X цифровий зум

Фронтальна: 8MP AF, F1.7

Корпус

162.5 x 74.8 x 8.6мм, 195г, IP68

(S Pen: 5.8 x 4.2 x 108.3мм, 2.8г, IP68)

Процесор

Восьмиядерний (2.3ГГц чотири + 1.7ГГц чотири), 64біт, 10нм процесор

Восьмиядерний (2.35ГГц чотири + 1.9ГГц чотири), 64біт, 10нм процесор

Пам’ять

6ГБ оперативної пам’яті (LPDDR4), 64 ГБ / 128 ГБ / 256 ГБ

SIM-картка

Одна: одна Nano SIM та один слот MicroSD (до 256ГБ)

Гібрид: одна Nano SIM та одна Nano SIM або один слот MicroSD (до 256ГБ)

Батарея

3,300мАч

Бездротова зарядка сумісна з WPC та PMA

Швидка зарядка сумісна з QC 2.0

Операційна система

Android 7.1.1

Мережа

LTE Cat. 16

Підключення

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5ГГц), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM,

Bluetooth v 5.0 (LE до 2Мб/с), ANT+, USB Type-C, NFC, Місцезнаходження (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)

Платежі

NFC, MST

Датчики

Акселерометр, Барометр, Датчик відбитків пальців, Гіроскоп, Геомагнітний датчик, Датчик Холу, Датчик пульсу, Датчик наближення, Датчик світла RGB, Сканер оболонки, Датчик тиску

Автентифікація

Типи блокування: Графічний ключ, Пін, Пароль

Типи біометричного блокування: сканер райдужної оболонки, сканер відбитків, розпізнавання обличчя

Аудіо

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE

Відео

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации