LG представить на IFA 2017 нові високоефективні проектори та ігрові монітори

Компанія LG Electronics (LG) – лідер ринку з виробництва LED-проекторів вже шостий рік поспіль. У цьому році компанія вирішила розширити присутність на ринку і презентує на IFA (Європейська виставка електроніки і побутової техніки) два нових проектора. LG продемонструє на виставці в Берліні ультракоротко-фокусний лазерний проектор ProBeam (модель HF85JA) і MiniBeam (модель PH30JG). Компанія планує збільшити виручку від продажів у сегменті LED/лазерних проекторів до 5,7 млрд доларів США протягом трьох наступних років. Крім того, компанія дві нові моделі ігрових моніторів, які задовільнять вимоги су-часних геймерів і подарують нові відчуття під час динамічних ігор. 32-дюймовий і 27-дюймовий ігрові монітори компанії не лише забезпечують захоплюючий візуа-льний ряд, але і збільшують шанси на перемогу в іграх із суперниками.

Нові проектори

Ультракороткофокусний проектор LG ProBeam підтримує роздільну здатність Full HD (1080p), а його компактні розміри дозволяють легко створити домашній кінотеатр. Ультракороткофокусні проектори зручні у користуванні, оскільки не потребують професійної установки, виключають сплутування проводів і проектують 100-дюймове зображення з відстані усього 12 см. Так, користувачі можуть насолоджуватися переглядом улюблених фільмів і забути про появу тіней на екрані. ProBeam UST не передбачає додаткової підставки і його просто встановлювати – для цього необхідно розмістити проектор на будь-якій поверхні в приміщенні.

LG ProBeam забезпечує комфортний перегляд відео в умовах надмірного освітлення. Новий проектор генерує світловий потік до 1500 ANSI-люменів, що в 1,5 рази яскравіше у порівнянні з показниками попередньої моделі ультракороткофокусного проектора LG. Коефіцієнт контрастності ProBeam UST – 150 000:1 – гарантує максимальну деталізацію відеоконтенту. Крім того, термін служби лампи ProBeam UST складає до 20 000 годин. Завдяки інноваційному лазерному модулю у формі латинської літери "I" проектор має витончений дизайн, що прикрасить будь-яке приміщення.

LG ProBeam UST підтримує велику кількість опцій для підключення до бездротових динаміків і гарнітури. Система вирівнювання зображення за чотирма опорними точкам дозволяє відкоригувати вертикальне і горизонтальне спотворення зображень та легко обрати оптимальний варіант налаштування картинки. Преміальний LG ProBeam UST працює на платформі webOS Smart TV, що відзначена багатьма нагородами, завдяки чому користувачі отримають швидкий доступ до потокових сервісів, кількість яких постійно зростає.

LG MiniBeam – портативний проектор, який компанія також представить на IFA 2017. Новий пристрій проектує чіткі HD-зображення на будь-яку поверхню і оснащений вбудованим акумулятором, який працює до 4 годин без перерви. Так, MiniBeam можна захопити з собою на пікнік або у подорож, спокійно переглядаючи до двох повнометражних фільмів. Важлива характеристика моделі – функція Multi-Angle Projection – дозволяє нахилити пристрій під кутом до 70 градусів і проектувати зображення високо на стіну чи навіть на стелю без використання штатива.

Легкий проектор LG MiniBeam дарує користувачам максимальну свободу переміщення. Завдяки USB Type-C проектор MiniBeam можна легко підключити до інших пристроїв, наприклад, до ноутбука чи смартфона, а також зарядити батарею потужністю 9000 мАг через єдиний кабель. MiniBeam також підключається до будь-якого пристрою з підтримкою Bluetooth – бездротових динаміків, смартфона і навіть до аудіосистеми автомобіля.

Ігрові монітори

При розробці нових ігрових моніторів LG впровадила низку технологічних рішень, а саме високу частоту оновлення екрана в 144 Гц (з можливістю розгону до 165 Гц*) і 240 Гц. Користувачі 32-дюймового ігрового монітора LG (модель 32GK850G) отримають чіткий і плавний геймплей в екшн-іграх та високу якість зображення на збільшеному екрані. Завдяки високій частоті оновлення кадрів LG 32GK850G відтворює плавну ігрову графіку. А технологія NVIDIA G-Sync мінімізує тремтіння зображення і розрив екрана під час динамічних сцен. Цей монітор підходить для усіх ігрових форматів і усуває появу залишкового зображення, забезпечуючи при цьому плавні рухи при максимальній яскравості у 350 нт на дисплеї формату QHD (2560 x 1440).

Крім того, 32-дюймовий монітор оснащений технологією Sphere Lighting, що передбачає наявність світлодіодів за екраном, які створюють м’яку фонову підсвітку. Це не лише витончений елемент дизайну монітора, проте й можливість покращити показники ігри і зменшити навантаження на очі. Також новий монітор підтримує функцію Black Stabilizer ("Стабілізація чорного"), яка забезпечує ідеальний контраст і дозволяє виявити об’єкти у затемнених ділянках екрана. А функція Dynamic Action Sync ("Динамічна синхронізація дій") мінімізує затримку вхідного сигналу і збільшує швидкість реакції при атаці ворогів. Інтуїтивний графічний інтерфейс 32GK850G зручний в користуванні і дозволяє легко налаштовувати режими для різних жанрів ігор. Також монітор оснащений функцією установки підставки в один клік без використання болтів та інструментів – це дозволяє легко й з мінімальними зусиллями регулювати нахил, висоту і кут повороту монітора.

27-дюймовий монітор (модель 27GK750F) також забезпечує плавний геймплей з високою частотою оновлення кадрів і швидким відгуком. Це компактна модель ігрового монітора LG, що розроблена з урахуванням усіх вимог користувачів. 27GK750F оснащений удосконаленими функціями, що збільшують шанси гравців на перемогу. Серед них: швидкість оновлення в 240 Гц, 1 мс Motion Blur Reduction і технологія AMD FreeSync. Black Stabilizer, Dynamic Action Sync і Crosshair ("Точний приціл") – ключові функції, що підвищують точність FPS і виводять ігровий процес на абсолютно новий рівень.

Також на виставці IFA 2017 LG продемонструє 34-дюймовий ігровий монітор UltraWide із співвідношенням сторін 21:9 (модель 34UC89G) для повного занурення у віртуальний світ гонок, RTS чи AOS ігор. Монітор підтримує технологію NVIDIA G-Sync і швидкість оновлення кадрів в 144 Гц (з розгоном до 166 Гц*) з налаштуванням під будь-який жанр ігор.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации