AOC анонсує нові монітори для бізнесу серії 90

У вересні цього року AOC, один з провідних світових брендів на ринку моніторів, випустить модель AOC Q2790PQU з роздільною здатністю QHD, яка поповнить нову 90-у лінійку моніторів для бізнесу. З огляду на те, що для офісних співробітників й користувачів, які працюють вдома, монітор давно став одним з найважливіших інструментів, вибір відповідного пристрою може мати значний вплив на продуктивність праці й успіх у довгостроковому періоді. Існує ряд ключових параметрів, на які AOC рекомендує звернути увагу під час пошуку нового монітору для роботи.

Ергономічні можливості та боротьба з мерехтінням екрану

Болі у шиї та спині – це дві проблеми зі здоров'ям, які можуть серйозно вплинути на працездатність співробітників, і частіш за все з ними стикаються саме офісні працівники. Монітори із підтримкою різних ергономічних можливостей дозволяють перебувати в більш природному та комфортному положенні при роботі за комп'ютером й уникнути цих проблем. Екран в моделях I2490PXQU, I2790PQU і Q2790PQU з нової 90-й лінійки AOC, наприклад, можна підіймати на 130 мм, нахиляти вперед на 5° або назад на 25°, повертати на 165° і навіть перевертати в вертикальне положення. Тому їх легко можна налаштувати під потреби та звичне робоче положення кожного користувача. Іншим чинником, що заважає офісним працівникам, є втома очей. Щоб зір не так напружувався в процесі роботи за комп'ютером, в 90-ій лінійці застосовується технологія Flicker-Free, яка змінює яскравість екрану без ШІМ, щоб знизити рівень його мерехтіння.

 

Тонкі рамки для систем з декількома моніторами

Продуктивність можливо підвищити, якщо розмістити два монітори поруч один з одним – саме тому системи з декількома моніторами все частіше зустрічаються в офісах. Збільшення простору на робочому столі ПК дозволяє одночасно працювати в різних додатках або із різними файлами без необхідності постійно перемикатися між ними й шукати вільне місце для нових вікон. Так, наприклад, набагато простіше порівнювати дві версії одного документа. Завдяки практично безрамковому дизайну всіх моделей з 90-ї лінійки їх можна без проблем розмістити поруч і не відволікатися на дратівливі зазори між екранами моніторів.

Висока роздільна здатність

Для моніторів з великою діагоналлю екрану дуже важлива роздільна здатність. Чим більше пікселів на екрані, тим більше дрібних деталей можна на ньому розглянути й тим більше корисних програм розмістити на робочому столі. Тому зараз мінімальною рекомендованою роздільною здатністю можна вважати Full HD (1920 x 1080 пікселів). Всі існуючі моделі з 90-ї лінійки AOC підтримують саме цю роздільну здатність, а в AOC Q2790PQU компанія вирішила використовувати QHD екран (2560 x 1440 пікселів). Вони відмінно підходять для вимогливих професіоналів, яким завжди потрібно більше місця для обробки відео, перегляду великих таблиць та роботи із різними додатками.

Вибір діагоналі екрану

Фізичні розміри монітору також важливі, тому клієнтам з IT-сфери варто уважно підбирати монітори для різних користувачів та різних сфер застосування. Завдяки великому вибору моніторів AOC, включаючи нові 23,8 – і 27-дюймові моделі з 90-ї серії, кожен керівник зможе знайти пристрої для роботи, які підходять саме під його індивідуальні вимоги.

Економія електроенергії

Зменшуючи енергоспоживання можливо не лише знизити свої накладні витрати, а й допомогти навколишньому середовищу. У моніторах 90-ї лінійки акцент зроблений на довговічність та ефективність, тому вони отримали сертифікати Energy Star, EPEAT та TCO. Крім того, функція E-saver дозволяє пристроям перейти до економного режиму, якщо користувач встав з-за комп'ютера. А режим Ecomode допомагає підлаштувати яскравість екрану під різні види контенту (текст, інтернет-сайти, ігри, фільми, спортивні передачі), щоб знизити енергоспоживання монітора.

Рекомендовані роздрібні ціни та більш детальну інформацію про характеристики 90-ї лінійки моніторів AOC можна знайти у таблиці:

Модель

I2490VXQ

I2790VQ

I2490PXQU

I2790PQU

Q2790PQU

Діагональ та тип панелі

23,8"; IPS

27"; IPS

23,8"; IPS

27"; IPS

27"; IPS

Роздільна здатність

1920 x 1080

1920 x 1080

1920 x 1080

1920 x 1080

2560 x 1440

Порти вводу/виводу

VGA, HDMI, DisplayPort

VGA, HDMI, DisplayPort

VGA, HDMI, DisplayPort, USB 3.0

VGA, HDMI, DisplayPort, USB 3.0

VGA, 2 x HDMI, DisplayPort, USB 3.0

Вихід на європейський ринок

липень 2017

липень 2017

липень 2017

липень 2017

вересень 2017

Рекомендована роздрібна ціна

169 євро

249 євро

199 євро

279 євро

399 євро

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации