IBM SolutionsConnect 2016 виводить бізнес на новий рівень

22 вересня 2016 року в Києві відбулася щорічна конференція IBM SolutionsConnect 2016, тема якої в цьому році була присвячена когнітивній ері – новій ері мислення, технологій і бізнесу. Під час конференції обговорювалися основні тренди розвитку ІТ, когнітивний підхід до бізнесу, хмарні інфраструктури, когнітивні обчислення, захист даних. Експерти поділилися своїм досвідом і прогнозами в доповідях, виступивши у таких секціях: хмарна інфраструктура, когнітивні технології, соціальна взаємодія, IT-інфраструктура та комплексний захист організацій.

Пенко Дінев, генеральний директор IBM Україна, відкрив конференцію вступним словом, у якому підкреслив нові можливості, які забезпечує бізнесу когнітивна ера:

"Когнітивні системи мають здатність думати, вчитися, розуміти. Вони поєднують у собі цифровий бізнес і цифровий інтелект. І це абсолютно нові відносини між машинами та людьми, а також зміни в ролі технології – від фактора сприяння до радника. Когнітивна ера технологій стосується вашої готовності до такого нового потенціалу."

На відкритті з доповідями також виступили представники європейських відділень IBM. Кіріакос Коккінос, IBM Executive Director & Partner, лідер з когнітивних рішень, IBM Європа, розказав про цифрову трансформацію в епоху когнітивного мислення; Елізабет Подолянко О’Кіф, директор регіону з Hybrid Cloud, IBM Центральна та Східна Європа поділилася своїми думками щодо прискорення інновацій з IBM Cloud Computing; Джошуа Карр, провідний технічний фахівець відділу Gaming & IoT: IBM WorldWide Cloud у своїй доповіді зупинився на силі розуму й Інтернеті речей IBM. Також до пулу іноземних спікерів долучилися Райнер Пінкера – ентузіаст нових технологій, який розвиває та очолює бізнес Mobile API Economy в Центральній і Східній Європі (ЦСЄ) протягом останніх 3 років, та Грегорі Шомштейн – віце-президент IBM Systems у Центральній і Східній Європі.

Завдяки експертам і компетентним спікерам IBM усі учасники конференції змогли дізнатися, як ІТ-лідери можуть використовувати сучасні тенденції, що визначатимуть конкурентне середовище в найближчі роки. Більше того, багато прикладів успішного досвіду використання передових когнітивних технологій довели їхню важливість для бізнесу.

IBM SolutionsConnect 2016 зібрала близько 550 учасників – клієнтів, партнерів IBM і представників бізнес-спільноти, серед яких – директори з розвитку бізнесу, модернізації та автоматизації бізнес-процесів, ІТ-директори, ІТ-менеджери та ІТ-архітектори. Щорічна конференція пропонує ІТ-бізнесу простір для обміну досвідом між професіоналами в області інформаційних технологій, презентації тестованих продуктів і досягнень для широкого обговорення фахівцями.

Проведення конференції IBM SolutionsConnect 2016 підтримали генеральний партнер MUK, технологічний партнер – ERC, партнери MTI, Integrity Vision, медіапартнери "Компьютерное обозрение", Companion, "День", "Деловая столица", "СЕТИ И БИЗНЕС", "Тижневик 2000".

Експерти в області ІТ виступили з цікавими доповідями на тему когнітивних технологій, які пропонують сучасному бізнесу вихід на новий рівень. Ера нового мислення вже настала. Бізнесу просто лишається визначитись, чи ця ера настане і в бізнесі. І саме від цього рішення залежить його конкурентоспроможність і майбутнє.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации