TP-Link починає продавати в Україні нові мобільні акумулятори

TP-Link, глобальний постачальник надійних мережевих рішень, оголосив про старт продаж на українському ринку нових мобільних акумуляторів PB50 та PBG6700.

TP-Link PB50

Потужний літій-полімерний акумулятор ємністю 10 000 мАч, який зможе підтримувати роботу ваших мобільних пристроїв до кінця робочого дня.

Нанокерамічне покриття мобільного акумулятора забезпечує тривалий термін роботи пристрою та термостійкість батареї, а 4-рівневий індикатор допоможе швидко уточнити рівень заряду. PB50 гарантує захист гаджетов, що заряджаються, від короткого замикання, перенапруження, энергетичного перенавантаження, підвищеного заряду, перерозрядки та перегріву. Також відзначимо наявність двох портів USB, які допоможуть вам одночасно заряджати кілька мобільних пристроїв. 

Рекомендована роздрібна ціна PB50 складає 1199 грн.

TP-Link TL-PBG6700

Ця модель ємністю 6700 мАч відноситься до мобільних акумуляторів серії Vivid, які відрізняються вражаючою эфективністю та довгим терміном роботи – адже оригінальна ємність батареї зберігається навіть після 500 повних циклів зарядки.

PBG6700 надійно захищає вас від неприємних сюрпризів на кшалт енергетичного перенавантаження та перегріву. Крім цього новинка відмінно зберігає заряд при низьких температурах і не підведе свого власника навіть в найбільш холодну погоду. Емності акумулятору PBG6700 достатньо для того, аби тричі зарядити iPhone 6s та двічі – Samsung Galaxy S7, а завдяки підтримці току 5 В/2,4 А пристрою потрібно лише 2,4 години для повної зарядки.

Рекомендована роздрібна ціна пристрою складає 599 грн.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации