"Майкрософт Україна" презентувала інтелектуальну хмару для бізнесу Dynamics 36

Компанія Microsoft випустила на ринок розумну хмарну платформу Dynamics 365, яка увібрала функціонал CRM, ERP та BI-систем. Такий мікс створений для комплексного й більш продуктивного управління бізнесом. Окрім звичного набору інструментів, на новій платформі віднині доступні функції голосового управління за допомогою сервісу Cortana та візуалізації цифрових даних через Power BI. Про це говорили на презентації сервісу за участю клієнтів та партнерів Майкрософт, яка відбулась 23 листопада у приміщенні українського офісу компанії.

Фішка нової платформи – можливість незалежним розробникам створювати додатки на базі Dynamics 365. Таким чином, нова система стала більш гнучкою для кінцевого споживача.

"Турбота про клієнта має бути закладена у ДНК кожної компанії. І одне з наших ключових завдань, як глобальної корпорації – допомагати цим компаніям досягати більшого, щоб зробити їхній бізнес більш зручним для кінцевого споживача, – говорить Надія Васильєва, генеральний директор "Майкрософт Україна". – Так, за допомогою сервісів Azure Cortana Intelligence Suite можна аналізувати потік інформації як структурованої, так і хаотичної із різних джерел. Таким чином, з високою вірогідністю й точністю можна прогнозувати попит на ті чи інші продукти або послуги та моделювати актуальний маркетинговий план".

За словами Володимира Водянова, Керівника із розвитку бізнесу Dynamics в Центральній та Східній Європі, близько 40% часу співробітниками витрачається лише на переключення між задачами і Dynamics 365 створена аби значно зменшити цей відсоток. "Беручи до уваги старіння населення, оптимізація бізнес-процесів стає ключовим фактором для стабільного розвитку компаній. У довгостроковій перспективі перемагає бізнес, який розумно залучає молоді таланти. Якщо раніше інновації з'являлися завдяки геніям та методам проб й помилок, то в наш час – кожен може стати новатором. Для того щоб тенденція розвивалася – важливо забезпечувати свій бізнес доступом до найновіших інструментів", – наголосив Володимир.

Володимир Свириденко, директор компанії OntargIT, запевняє, що Dynamics 365 легко інтегрується зі звичними інструментами, такими як Excel або Outlook, а також додає можливості цифрової аналітики для прийняття найбільш зважених рішень. "Але головне в системі – це її гнучкість. Користувачі можуть починати роботу із мінімального пакету та оплачувати додаткові сервіси тільки по мірі необхідності", – підсумував Володимир.

На заході обговорювались конкретні кейси компаній, які вже активно впроваджують нову платформу. Так, Михайло Городецький з компанії AIIA та Ганна Прокоп`єва з компанії TСomTech (партнер року Microsoft в Україні) розповіли історію впровадження рішення усього за один день. А Андрій Безгубенко з компанії E-Consulting розповів про майбутнє цифрового банкінгу на основі Dynamics 365.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации