В Україні розпочато попереднє замовлення потужного смартфону ASUS ZenFone 3

Компанія ASUS повідомляє про швидку доступність в Україні володаря нагороди Computex 2016 за дизайн та інноваційність, стильного й сучасного смартфона ZenFone 3. Шанувальники продукції ASUS, які з нетерпінням очікують на новинку, уже сьогодні можуть замовити пристрій у партнерів компанії в Україні й отримати разом із телефоном корисний подарунок – портативний акумулятор ASUS ZenPower.

ASUS ZenFone 3 – це сучасний потужний смартфон із першокласним дизайном, створений для мобільного життя.

 

Він оснащується чудовим Super IPS+ дисплеєм із діагоналлю 5,2 дюйми й роздільною здатністю Full HD (1920х1080 пікселів), збільшеною до 500 кд/м2 яскравістю та широкими кутами огляду, що забезпечує якісне зображення навіть в умовах яскравого сонячного освітлення. Причому завдяки надтонкій рамці розмір екрана нітрохи не впливає на компактність смартфона, площа екрана складає 77,3% від розміру передньої панелі. Передня й задня панелі пристрою захищені стійким до подряпин склом Corning Gorilla Glass 2.5D, яке має закруглені краї, що робить бокові грані телефона абсолютно гладкими.

Новий смартфон ASUS оснащується 16-мегапіксельним сенсором зображення Sony IMX298, світлосильним шестиелементним об'єктивом Largan із діафрагмою f/2.0 і ексклюзивною системою потрійного фокусування ASUS TriTech, яка об'єднує в собі різні технології наведення камери смартфона на різкість – лазерну, фазову і стеження. Час фокусування складає лише 0,03 с. Якщо додати до цього високоефективну систему оптичної та електронної стабілізації зображення, а також датчик корекції кольору, то можна не сумніватися: чіткі знімки й відеоролики з високою роздільною здатністю (до 4K) із природними, насиченими кольорами можна отримати буквально в один дотик.

 

ASUS ZenFone 3 – один із перших у світі смартфонів, оснащених Qualcomm Snapdragon 625 – першим процесором 600-го сімейства чипсетів Qualcomm, виготовленим за техпроцесом 14 нм на базі транзисторів FinFET. Чипсет має інтегрований модем X9 LTE, а також підтримує бездротовий стандарт 802.11ac MU-MIMO та технологію Dual SIM 3G+4G. Серед інших переваг смартфона – висока графічна продуктивність і до 4 гігабайт оперативної пам'яті. Ці сучасні характеристики поєднуються з підвищеною енергоефективністю й більш тривалим часом автономної роботи.

В ASUS ZenFone 3 також вбудований сканер відбитків пальців, що зручно розташований на задній панелі смартфона, завдяки якому розблокувати пристрій можна за частку секунди.

Ціна та доступність

Конфігурація смартфона ASUS ZenFone 3 (ZE520KL) з 8-ядерним процесором Qualcom Snapdragon 625, оперативною пам'яттю 3 ГБ і накопичувачем 32 ГБ буде доступна в Україні наприкінці листопада за ціною від 9999 грн. Акція з попереднього замовлення діє до 18 листопада 2016 року. Її умови уточнюйте в партнерів компанії ASUS, які приймають участь в акції.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации