Новий смартфон Huawei GT3 вже у продажу

Huawei Consumer BG в Україні оголосив, що в магазинах COMFY стартував продаж смартфону GT3 за ціною 6499 грн. Незабаром модель з"явиться на полицях у мережах "Алло", "Фокстрот", "Ельдорадо", F5, MOYO, Ringoo, ROZETKA. Нова модель має 5,2-дюймовий дисплей Full HD, 16-нм 64-бітний та 8-ядерний процесор, камери 13 МП і 8 МП, а також сканер відбитків пальців 2-го покоління. Смартфон доступний у золотому та сірому кольорах.

Huawei GT3 працює на базі потужного 16-нм 64-бітного 8-ядерного чіпсета Hisilicon Kirin 650 і вбудованого співпроцесора i5, який постійно зчитує дані з сенсорів. Присутні 16 ГБ пам'яті для зберігання з можливістю розширення за допомогою карти microSD до 128 ГБ (слот для другої SIM-карти) та 2 ГБ оперативної пам'яті. Акумулятор ємністю 3000 мАг забезпечує до 2-ох днів роботи при середньому навантаженні, 1,3 дня – при високому навантаженні та 355 годин з двома SIM-картами в режимі очікування. GT3 також використовує технологію енергосбереження Intelligent Power Saving Technology.

 

13 МП основна камера оснащена BSI-сенсором Omni vision OV13850, ширококутним об'єктивом (78 градусів), що складається з 6 лінз. Всі налаштування доступні в ручному режимі, як у професійних камерах. Фронтальна камера 8 МП зі світлосильним об'єктивом відрізняється можливістю зйомки 1080p відео.

 

Модель захищена сканером відбитків пальців 2.0, який може використовуватись для розблокування, прийом та відбою дзвінків, управління камерою, вимикання будильника і виклику панелі повідомлень. Сенсор став вдвічі швидшим, тому для розблокування екрану потрібно всього 0,5 с.

Смартфон Huawei GT3 працює під управлінням ОС Android 6.0 і фірмової оболонки Huawei EMUI 4.1.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации