Смартфон з підтримкою технології Dual Space Coolpad MAX з’явився у магазинах України

У продажі з"явився захищений смартфон, відзначений нагородою "Global award" на виставці CES в Лас-Вегасі за наявність двох окремих просторів в одному телефоні (dual space), що дозволяє системно і апаратно розмежувати роботу й особисте життя. Додатково присутні 5,5-дюймовий дисплей, процесор Qualcomm Snapdragon, 64 ГБ пам"яті та сенсор зчитування відбитків пальців.

Coolpad MAX виконаний у корпусі з авіаційного алюмінію із габаритами 152х75,5х7,6 мм та вагою 170 г. Окрім витонченого корпусу, модель оснащена 5,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1920 х 1080 точок, вкритим склом Gorilla glass 4 із вигнутими краями 2.5D. Екран, до того ж, додатково захищений плівкою Anti-Fingerprint Coating Film, завдяки якій практично не залишаються сліди від пальців на екрані.

Coolpad MAX поставляється з 64 ГБ внутрішньої пам'яті, об"єм можна розширити за допомогою карти MicroSD. Також встановлені восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 617 (MSM8952) з частотою 1.5 ГГц (Cortex A53) і графічним процесором Adreno 405, 4 ГБ оперативної пам'яті та літій-іонний акумулятор на 2800 мАг. Смартфон оснащений технологією 4G LTE з підтримкою Voice over LTE (VoLTE). Модель працює на Android 5.1 Lollipop з інтерфейсом Cool User Interface 8.0.

Пристрій підтримує технологію Dual Space, що дозволяє використовувати другий "віртуальний телефон" для безпечного зберігання персональних фотографій, відео, документів, можливість робити особисті дзвінки, підключати окремі акаунти Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, Skype, Viber для розмежовування роботи та особистого життя.

У смартфоні використовується друге покоління сканера відбитків пальців Coolpad, який реагує вже через 0,5 секунди після дотику та може сканувати відбитки під час руху пальців у всіх напрямках. Сенсор може окремо розпізнавати 5 пальців, для яких зручно назначити швидкі функції: моментальне селфі, набрати друга, почати запис під час дзвінка (без звукового повідомлення про початок запису) та інше.

Coolpad MAX оснащений камерою на 13 МП із технологією Isocell CMOS, яка пропускає більше світла й точніше передає кольори. 6-лінзова оптика забезпечує апертуру F/2.0. Присутня можливість ручного встановлення параметрів балансу білого, експозиції, ISO, фокусу, контрастності завдяки PRO-режиму. Серед інших фотоможливостей смартфона – PDAF-автофокусування, двотональний LED, геотеги, розпізнавання обличчя, панорама, створення GIF, sound & shoot та запис відео 1080 Full HD. Селфі-камера оснащена 5 МП матрицею.

Coolpad MAX вже доступний в роздрібних і телекомунікаційних партнерів Coolpad у кольорі "Шампань" (champagne) за ціною 8999 грн.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации