Huawei Watch вже в Україні за ціною 9999 грн

На цьому тижні розумний годинник Huawei Watch з'явиться у продажу за ціною 9999 грн у мережах "Алло", "Ельдорадо", "Фокстрот", "Цитрус", COMFY, F5, MOYO, Ringoo та ROZETKA. Українці зможуть вибрати із 2 версій – чорний із шкіряним ремінцем або сріблястий із металевим ремінцем. Смарт-годинник вражає неперевершеним дизайном і своєю технологічністю. Huawei Watch оснащений круглим 1,4-дюймовим сенсорним AMOLED-дисплеєм, прикритим сапфіровим склом, вбудованим сенсором для контролю частоти серцебиття та 6-осьовим датчиком руху.

Круглий корпус в класичному дизайні, елементи годинника та продумане розташування ергономічної кнопки роблять Huawei Watch більш зручним. До того ж ремінці виготовлені в стандартному розмірі 18 мм, тому можна використовувати різні аксесуари.

Сапфірове скло чудово доповнює металевий корпус із нержавіючої сталі холодного гарту. Матеріал відрізняється антикорозійними властивостями, на 40% більшою міцністю та захистом від подряпин. Гаджет захищений від пилу та води по стандарту IP67.

 

Годинник працює на Android Wear, тому забезпечує усі найновіші функції. Він працює зі смартфонами під управлінням Android 4.3 або новіше, а також пристроями на iOS. Смарт-годинник оснащений чотириядерним процесором Qualcomm Snapdragon 400 з частотою 1,2 ГГц, 4 ГБ пам'яті, 512 МБ оперативної пам'яті і можливість зв'язку через Bluetooth 4.1 або Wi-Fi.

Вбудовані функції дають змогу відстежувати стан здоров'я, аналізувати фізичні активності, контролювати частоту серцебиття. Присутні 6-осьовий датчик руху, барометр, гіроскоп, акселерометр, пульсометр, вібромотор та мікрофон.

 

Huawei Watch з"явиться у продажу за ціною 9999 грн у мережах "Алло", "Ельдорадо", "Фокстрот", "Цитрус", COMFY, F5, MOYO, Ringoo та ROZETKA.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации