Старт продажу Huawei Y6II: 5,5 дюймів, 8 ядер, 13 Мп за 4999 грн

Підрозділ Huawei Consumer BG в Україні повідомляє, що стартували продажі нового смартфону Huawei Y6II в українських мережах "Алло", "Жжук", "Ельдорадо", "Фокстрот", COMFY, MOYO, ROZETKA, TTT. Вартість пристрою становить 4999 грн. При покупці смартфону Huawei Y6II у магазинах-партнерах в серпні буде діяти акційна пропозиція – карта пам'яті 32 ГБ у подарунок. Головною особливістю нової моделі є 8 Мп фронтальна камера зі світлосильним об'єктивом. Крім того, пристрій має 5,5-дюймовий IPS-дисплей і акумулятор ємністю 3000 мАг. Смартфон доступний у чорному і золотому кольорах.

Новий Huawei Y6II отримав ергономічний корпус та спеціальні режими для управління однією рукою. При цьому встановлено 5,5-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 1280х720 пікселів для отримання яскравих живих кольорів та реалістичних зображень. Розміри смартфону складають 154,3 x 77,1 x 8,45 мм.

Одна з переваг моделі – ширококутна 8 Мп фронтальна камера зі світлосильним об'єктивом. При цьому основна камера з матрицею 13 Мп оснащена BSI-сенсором Omni-Vision OV13850, ширококутним об'єктивом на 78 градусів і можливістю зйомки 1080p відео.

Смартфон Y6II став першим пристроєм лінійки "Y", камера якого пропонує користувачеві такі творчі режими зйомки, як "Темна ніч" (дозволяє вручну налаштовувати витримку і значення ISO) і "Малювання світлом" (з чотирма попередньо встановленими пресетами: "Світло ліхтарів", "Світлове графіті", "Вода" і "Зірки").

Ємність акумулятора смартфону складає 3000 мАг. Також в Y6II використовується Intelligent Power Saving Technology – запатентована технологія енергозбереження Huawei.

Смартфон оснащений 8-ядерним 1,2 ГГц процесором Krin 620, який пропонує баланс між продуктивністю і автономністю. Завдяки Android 6.0 і фірмовій оболонці Huawei EMUI 4.1 смартфон має широкі можливості по персоналізації інтерфейсу.

Для зберігання даних у смартфоні передбачено 16 ГБ вбудованої пам'яті, з яких 10 ГБ доступні для файлів користувача, також є можливість розширення до 128 ГБ при використанні карт пам'яті microSD. За кількість одночасно працюючих додатків відповідають 2 ГБ оперативної пам'яті. Безсумнівною перевагою новинки є наявність двох окремих слотів для SIM-карт і слоту для карти пам’яті.

Нагадую, що смартфон Huawei Y6II (CAM-L21) вже продається в українських мережах "Алло", "Жжук", "Ельдорадо", "Фокстрот", COMFY, MOYO, ROZETKA, TTT за ціною 4999 грн.

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации