ASUS – лідер ринку ігрових ноутбуків з часткою 40%

За даними продажів незалежної дослідницької компанії GfK Group компанія ASUS зміцнила свої позиції лідируючого у світі виробника ігрових ноутбуків. Другий рік поспіль ноутбуки ASUS, обладнані відеокартами NVIDIA GeForce серії GTX, мають найбільшу частку в штучному вираженні на світовому ринку. В іншому дослідженні, проведеному фірмою Newzoo, що спеціалізується на ігровому сегменті, говориться, що ASUS є брендом номер один на ринку ігрових ПК в США.

Звіт GfK Group з продажу ноутбуків, обладнаних відеокартами серії GTX, демонструє, що частка компанії ASUS на світовому ринку ігрових ноутбуків на основі даних продажів у січні-червні 2016 року становила 40%, що відповідає показнику, зафіксованому в той же період часу в минулому році. Ця цифра більше, ніж сукупна частка її трьох основних конкурентів (36%). При цьому, частка найближчого конкурента становить всього 13%.

ASUS показала значне зростання в регіоні Близького Сходу, Туреччини та Африки (META) і Азіатсько-Тихоокеанському регіоні (APAC), досягши результатів у 43% і 36% відповідно. Ринкова частка ASUS на цих ринках зросла на п'ять відсотків у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

А за даними Newzoo, престижного незалежного агентства, що спеціалізується на дослідженнях в ігровій індустрії, ASUS на першому місці в рейтингу найкращих постачальників ігрових ПК в США. Американські геймери віддають перевагу саме настільним комп'ютерам і ноутбукам ASUS.

Висновки Newzoo засновані на даних користувачів Overwolf – ігрової платформи, яка має базу в 12 мільйонів геймерів. Вони зібрані в рамках нового рейтингу PC Gaming Hardware Tracker.

ASUS анонсує найпотужніший у світі ігровий ноутбук: ROG GX800

Як наступний крок, спрямований на задоволення запитів геймерів по всьому світу, компанія ASUS вже в цьому році представить нове покоління ігрових ПК.

Показані результати відображають постійне прагнення ASUS до випуску найбільш інноваційних і потужних рішень для геймерів. Ми прагнемо забезпечити геймерів та ігрових ентузіастів у всьому світі неперевершеними ігровими та обчисленими можливостями. – Рекс Лі, директор з маркетингу підрозділу System Business Group компанії ASUS

Серед найбільш очікуваних новинок слід виділити ігровий ноутбук ROG GX800 з унікальною апаратною конфігурацією. Він обладнаний рідинним охолодженням, інноваційною графічною підсистемою на базі графічних процесорів NVIDIA у конфігурації SLI і процесором Intel K-серії. Цей ноутбук забезпечує продуктивність на рівні настільного комп'ютера, а док-станція з рідинною системою охолодження дозволяє здійснювати екстремальний розгін процесора, GPU та оперативної пам'яті.

ROG GX800 також оснащений механічною клавіатурою з технологією anti-ghosting. 

Комментарии : 0

Похожие публикации
Новые публикации